Rohkema info nägemiseks:

SEGAKOOR TULESÄDE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEGAKOOR TULESÄDE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SEGAKOOR TULESÄDE MTÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Segakoor Tulesäde asutati 28. septembril 2021. aastal, et asutada koor, mis toob kokku erinevaid Tallinnas olevaid lauluhuvilisi noori ning pürgib 2023. aastal toimuvale noorte laulupeole. MTÜ peamine tegevusala on muusikaline loometegevus.

Segakoori dirigendid on endiselt Aveli Meeles ja Kristin Pintson. 2022. aastal kasvas koori (füüsilisest isikust) liikmete arv, mis on 31.12.2022 seisuga 19 (koos asutajaliikmetest dirigentidega).

2022. aasta septembrist (ehk koori uue hooaja algusest) kehtestati MTÜ liikmemaks 10 eurot (füüsilisele isikule).

2022. aastal toimus kolm suuremat ettevõtmist kokku nelja kontserdiga: 1) 2023. aasta noorte laulupeo repertuaari omandamine toimus kogu aasta jooksul. 2023. aasta alguses ootavad laulupeo ametlikud eelproovid ja ettelaulmised. Koori dirigendid osalesid kollektiivide juhendajatele mõeldud eelproovides ning koorijuhtide seminaril augustikuus Haapsalus.

2) Koori ühe dirigendi, Aveli Meelse lõpueksamil laulmine Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia suures saalis 20. mail. Segakoor Tulesädel oli eksam-kontserdil keskne roll ning see oli koori jaoks esimene suurem ülesastumine, mis osutus ka edukaks.

3) 1. oktoobril, rahvusvahelisel muusikapäeval kolm tasuta kontserti Põlvas koostöös Vigala Meeskoorikesega. Selleks ettevõtmiseks taotleti edukalt toetust Eesti Kultuurkapitali Põlvamaa ekspertgrupilt. Kontserdid toimusid Põlva päästekomandos, Põlva haiglas ning Põlva

Muusikakoolis. Ettevõtmisega täideti muusikapäeva ühte suurt eesmärki: viia muusika nende inimesteni, kes muusikapäeval ise muusikat kuulama tulla ei saa. Kõik kontserdid olid suurepärase tagasisidega.

Segakoor ise hindab 2022. aasta tegevust edukaks: alustati regulaarse kontserttegevusega, kooril on head koostööpartnerid (näiteks Vigala

Meeskoorike ning õppejõud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiast), koor tõestas võimekust taotleda edukalt toetust Eesti Kultuurkapitalist, koori liikmeskond laienes. Täideti 2021. aasta majandusaasta aruandes seatud eesmärgid koori ja MTÜ tegevust jätkata ning alustada majandustegevusega. Tulumaksusoodustustega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja kandmist kaaluti MTÜ juhatuses, kuid otsustati, et hetkel siiski pole selleks vajadust.

SEGAKOOR TULESÄDE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.