Rohkema info nägemiseks:

LITTLE BRIDGE FOUNDATION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LITTLE BRIDGE FOUNDATION kohta arvamuslugu!"

LITTLE BRIDGE FOUNDATION MTÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Little Bridge Foundationi praeguseks eesmärgiks on luua loodust hoidev ja jätkusuutlik heategevussüsteem arengumaades abivajavate kogukondade toetamiseks. Esimese tegevusaasta jooksul võimaldas MTÜ Little Bridge Foundation ühel kogukonnal Ugandas, Bugiri külas: - luua oma kohalik heategevusorganisatsioon - osta rajatavale kogukonnale 7 aakrit maad ja kaks maja - ehitada kogukonna aladeni viiv korralik tee - osta kogukonnale asjatoimetuseks 2 mootorratast ning üks jalgratas - harida olemasolev maa, külvata sinna esimesed seemned ning koristada aasta jooksul põldudelt kaks saaki - rajada kogukonna maadele korralik puurkaev, tänu millele on üle 200l inimesel ligipääs puhtale joogiveele - saata kooli 25 last, kellel muidu ligipääs haridusele puudus - pakkuda nendele lastele peavarju, toitu ning tuge õppimisel - päästa kahe lapse elu, kellest üks pääses rängast tulekahjust ning teine vajas keerulist südameoperatsiooni - võimaldada mitmetele lastele ligipääs arstiabile - alustada kogukonnaga looduslike väetise tootmist - alustada kogukonnaga korduvkasutatavate hügieenisidemete tootmist - istutada kogukonna aladele viljapuid ja -põõsaid - ehitada kogukonnale ajutine hütt-köök - luua kogukonnas ja selle ümbruses koostegutsemise ja lootuse tunne

Oma tegutsemisaasta jooksul tegi MTÜ Little Bridge Foundation koostööd mitmete jätkusuutlike ja loodust toetavate ettevõtetega nagu Green

Dice ja Rocking Undies. Leiti mitmeid kaasmõteleid ja kaasvõitlejaid, kellega koos arendada ja kujundada jätkusuutlik heategevusüsteem, mida saab tulevikus kasutada mitmete abivajavate kogukonda toetamiseks ja üles ehitamiseks.

Koha peal Uganda kogukonnas käidi kahel korras - Jaanuaris ja Septembris 2022.

Leiti mitmeid vabatahtlikke, kes soovisid väikeste asjatoimetustega organisatsiooni tööd toetada ning kellest nii mõnigi ilmselt teisel aastal ka ametlikult organisatsiooniga liitub.

Peeti maha ka esimesed koosolekud, et teha koostööd firmaga, kes soovib asutada Aafrikas MTÜd, mis aitaks ülesehitada mitmeid jätkusuutlikke kogukondi ning sooviks selleks teha koostööd MTÜ Little Bridge Foundationiga, et toimida meie siiani kogutud teadmiste ja kogumuste ning loodud väärtuste järgi.

Lisaks kujundati ja ehitati valmis uus koduleht https://littlebridgefoundation.org/ , kuhu lisati ka alaleht loodust puudutavate ja jätkusuutlikkusega seotud teemade teadlikkuse tõstmiseks ka kodumaal.

Alustati ka esimese suure heategevusliku ürituse planeerimist, mis hõlmaks endas samuti erinevaid loenguid ja töötubasid loodushoiu teemadel, et toetada jätkusuutlikumat eluviisi ka Eestis.

Järgmisel aastal loodetakse panna algus heategevuslikule ja harivale maailmapeo üritustesarjale ONE WORLD, rajada Ugandasse, Bugiri kogukonda erinevad jätkusuutlikud ja loodust toetavad süsteemid, õpetada kohalikele erinevaid oskusi ja teadmisi töökohtade loomiseks, leida haridussponsorid ka teistele lastele kooliprogrammis ning alustada koostööd erinevate organisatsioonidega, kes sarnaste teemadega tegelevad ning sarnaseid väärtusi hindavad.

LITTLE BRIDGE FOUNDATION MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.