Rohkema info nägemiseks:

STORYTEK INNOVATIONLAB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta STORYTEK INNOVATIONLAB MTÜ kohta arvamuslugu!"

STORYTEK INNOVATIONLAB MTÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Storytek Innovationlab peamiseks tegevuseks äri- ja muu juhtimisalane nõustamine ning osalemine rahvusvahelistes teadus- ja arendusprojektides.

MTÜ peamiseks koostööpartneriteks on rahvusvahelised ülikoolid ning Euroopa Komisjon, s.h. Horisont Euroopa programm.

MTÜ tegevust rahastatakse läbi taotluste ja rahvusvaheliste koostööprojektide, 2023. Aastal oli peamiseks rahastajaks Euroopa Komisjon läbi 3.

Aastase audiovisuaalsektori seire ja uuringuprogrammi CresCine, mis kestab 2026. Aastani, MTÜ rolliks on projekti TAIe tulemuste rahvusvaheline kommunikatsioon, akadeemia ning tööstuse koostöö ning uuringud filmitööstuse oskusvaldkonnas.

MTÜ kulud 2023. Aastal on seetõttu seotud CresCine projekti tööjõukuludega ning projekti läbiviimisega seotud muude tegevuskuludega.

MTÜ soovib 2024. aastal laiendada tegevust täiendavates uuringuprogrammides osalemisega, 2023. aasta lõpuks käivitati selleks tegevused rahvusvahelise konsortsiumi liikmena (partnerid Belgiast, Saksamaalt, Taanist ja Ukrainast).

STORYTEK INNOVATIONLAB MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.