Rohkema info nägemiseks:

HOOVIJALKA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 20; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOOVIJALKA MTÜ kohta arvamuslugu!"

HOOVIJALKA MTÜ hetkeolukord

Juba 20 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 jätkus Hoovijalka MTÜ tegevus väljakujunenud ja edu toonud malli järgi. Treeningud toimusid regulaarselt 2 korda nädalas kogu kooliaasta vältel. Ühtegi treeningut ära ei jäänud.

Väikeses kohas on äärmiselt raske leida näiteks treeneri haigestumisel asendust, kuid meie põhimõte on, et ükski treening ära jääda ei tohi ning seda suutsime ka 2022 tegevusaastal garanteerida.

2022 aastal liitus treeninggrupiga 5 uut last, kokku on nüüd treeningutel osalejaid 20, mis on väikese aleviku kohta suurepärane arv. Eriti hea meel on selle üle, et liitunute hulgas on üks koduõppel olev laps, kelle pere piirkonda kolis ning üks Ukraina sõjapõgenik, kelle puhul on jalgpallitrenn kindlasti abistav tegur kohalike lastega sotsialiseerumisel. Vastavalt meie “avatud uste” poliitikale, liituvad treeningutega ka muude alade sportlased, mis võimaldab meil kuulsal tammega staadionil pidada maha suurearvulisi pallilahinguid.

Hoovijalka MTÜ jaoks on väga olulised head suhted kogukonnaga ning teiste spordialade treeningrühmadega. Teeme pidevat tööd selleks, et ülejäänud spordialadega teha koostööd - pakume vajadusel teistele treeningrühmadele lisakoormust ning teeme kindlaks, et jalgpall ei ole teiste alade jaoks konkurent, kes teiselt aladelt sportlasi üle meelitab vaid just võimalus nendele, kellele muud alad ei sobi.

HOOVIJALKA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.