Rohkema info nägemiseks:

INTERNATIONAL CENTRE FOR EDUCATIONAL RESEARCH AND PRACTICE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta INTERNATIONAL CENTRE FOR kohta arvamuslugu!"

INTERNATIONAL CENTRE FOR EDUCATIONAL RESEARCH AND PRACTICE MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 tööteema - Sotsiaalse ettevõtte (õppeasutuse) strateegia ja taktika -

ORGANISATSIOONI TÕHUS, VASTUTUSTUNDLIK JA PAINDLIK

JUHTIMINE ARENGU JA KASVU NIMEL 2022. aastal osalesime ERASMUS+ projektis "The European Dimension in

Non-Governmentations Education: Strategies and Tactics" (Alguskuupäev 01-09-2021; Lõppkuupäev 28-02-2023; ID: 2021-1-LV01-KA122-ADU-000019111):

Taust

Kandideerisime sellele projektile, sest meie organisatsioon vajab uusi oskusi ja partnereid, et edaspidistes ülesannetes paremini toime tulla. Kuna iga päev tegeleme küsimustega, kuidas parandada rahva- ja keskkonnatervist, soovime õppida teistelt organisatsioonidelt ja laiendada uute ideede silmaringi.

Eesmärgid

Organisatsioonina tahame astuda sammu uues suunas, õppida uusi oskusi ja parandada oma tööd. Kvalifitseeritud töötajate uue taseme saavutamiseks, mis võrdub kogukonna paremate ja kohandatumate täiustustega.

Tegevused

Teise keele koolitus, töövarjud ning tehnoloogia- ja tervishoiuasutuste külastused.

Mõju

Paremad oskused töötajatele. Meie organisatsiooni poolt pakutav uus õppekvaliteet. Vestluste ja uute ideede algus, et meie organisatsioon saaks paremini täita oma eesmärki areneda uuendusmeelse rahvatervise investorina. Kaasavamad ja arenenumad projektid.

Tulemus

Sotsiaalse ettevõtte (õppeasutuse); URL: https://bizness.mozello.lv/

INTERNATIONAL CENTRE FOR EDUCATIONAL RESEARCH AND PRACTICE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.