Rohkema info nägemiseks:

TURVALINE ÜHISKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TURVALINE ÜHISKOND MTÜ kohta arvamuslugu!"

TURVALINE ÜHISKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegevusaruanne aasta kohta

MTÜ Turvaline Ühiskond (edaspidi "Ühing") on jätkanud oma pühendumist avalikes huvides tegutseva mittetulundusühinguna, mille peamine missioon on turvalise ühiskonna edendamine Lõuna-Eesti piirkonnas. Ühingu tegevus keskendub peamiselt Lõuna operatiivkeskuse abipolitsenike (Lõuna OPK AP) rühma toetamisele, et tagada nende efektiivne panus kogukonna turvalisuse suurendamisse.

Tegevuste ülevaade

Varustuse hankimine: Ühing on tegelenud Lõuna OPK AP rühma varustamisega, et tagada nende valmisolek erinevateks operatiivülesanneteks. Varustuse hankimine hõlmas mitmesuguseid vahendeid, alates isikukaitsevahenditest kuni tehnoloogiliste seadmeteni, mis on hädavajalikud tõhusaks patrullimiseks ja operatiivtööks.

Koolitused: Teine oluline tegevussuund oli rühma liikmete professionaalse oskusteabe ja võimekuse arendamine. Korraldasime mitmeid koolitusi, mis keskendusid nii füüsilisele ettevalmistusele kui ka erialastele teadmistele, sealhulgas esmaabi, konfliktiolukordade ning taktikaliste situatsioonide lahendamisele.

Tulemused ja mõju

Tänu Ühingu toetusele on Lõuna OPK AP rühma võimekus tõusnud, mis on omakorda aidanud kaasa turvalisuse suurenemisele Lõuna-Eesti piirkonnas. Varustuse parendamine ja kvaliteetsete koolituste pakkumine on suurendanud rühma liikmete valmisolekut ja efektiivsust, mis on nähtav nii nende igapäevases töös kui ka erakorralistes olukordades. Näiteks olid MTÜ liikmed abiks spordiüritusel mototurvega.

Tulevikuplaanid

Ühing jätkab oma pühendumist Lõuna-Eesti piirkonna turvalisuse suurendamisele. Plaanis on laiendada koostööd teiste organisatsioonide ja asutustega, et leida uusi viise turvalisuse parandamiseks. Samuti on kavas jätkata investeeringuid Lõuna OPK AP rühma arengusse, sh varustuse uuendamisse ja koolitusprogrammide mitmekesistamisse.

Kokkuvõttes on MTÜ Turvaline Ühiskond oluliselt panustanud Lõuna-Eesti piirkonna turvalisuse parandamisse, toetades Lõuna operatiivkeskuse abipolitsenike rühma. Tänu Ühingu tegevustele on tõusnud nii rühma liikmete valmisolek kui ka üldine turvalisuse tase piirkonnas. Ühing jätkab oma missiooni ja tegevuste arendamist, et tagada turvalisem keskkond kõigile Lõuna-Eesti elanikele

TURVALINE ÜHISKOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.