Rohkema info nägemiseks:

HAAPSALU SULGPALLIKLUBI RABAK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 72; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAAPSALU SULGPALLIKLUBI RABAK kohta arvamuslugu!"

HAAPSALU SULGPALLIKLUBI RABAK MTÜ hetkeolukord

Juba 72 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus:

Haapsalu Sulgpalliklubi "Rabak" tegutses aktiivselt aastal 2022, pakkudes treeninguid ja võistlusvõimalusi nii noortele, lastele kui ka täiskasvanutele. Klubi eesmärgiks oli edendada sulgpalli harrastamist ning pakkuda kvaliteetset treeningkogemust kõigile huvilistele.

Treeningud:

Noortetreeningud: Klubi korraldas regulaarseid treeninguid noortele, kes soovisid õppida ja arendada oma sulgpallioskusi. Treeningud toimusid nii algajatele kui ka edasijõudnutele, võimaldades igal lapsel leida enda tasemele sobiva treeningrühma.

Lastetreeningud: Lisaks noortele keskenduti ka noorematele lastele, pakkudes neile mängulist lähenemist sulgpalli õppimisele. Lastele mõeldud treeningutel rõhutati oskuste arendamist läbi mänguliste harjutuste ja liikumismängude.

Täiskasvanute treeningud: Klubi tagas ka täiskasvanutele võimaluse osaleda treeningutel, olgu siis algajad, harrastajad või edasijõudnud.

Treeningud olid kohandatud vastavalt osalejate tasemele ja eelistustele, pakkudes võimalust nii tehniliseks arenguks kui ka füüsiliseks treenimiseks.

Võistlusetegevus:

Klubi julgustas oma liikmeid osalema erinevatel sulgpallivõistlustel nii kohalikul kui ka riiklikul tasandil. Toetati osalemist nii individuaalsetel kui ka võistkondlikel võistlustel, pakkudes liikmetele võimalust proovile panna oma oskused ja kogemused.

Üritused ja Muud Tegevused:

Klubi ei korraldanud lisategevusi peale trennide läbiviimise

Kokkuvõte:

Haapsalu Sulgpalliklubi "Rabak" oli 2022. aastal aktiivne ja pühendunud sulgpalli arendamisele Haapsalu piirkonnas. Klubi pakkus mitmekesiseid treeninguid ja võistlusvõimalusi kõikidele vanuse- ja oskustasemetega huvilistele, edendades sellega tervislikku eluviisi ning spordi populariseerimist kogukonnas. Klubi vaatab tulevikku lootusrikkalt ning jätkab sulgpalli propageerimist ja kvaliteetse treeningkeskkonna pakkumist ka edaspidi.

HAAPSALU SULGPALLIKLUBI RABAK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.