Rohkema info nägemiseks:

PERFORMA BOREALIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 52; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PERFORMA BOREALIS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PERFORMA BOREALIS MTÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Performa Borealis

Mittetulundusühing Performa Borealis on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille asukohaks on Tartu linn, Eesti vabariik. Ühingu eesmärgiks on kultuurivaldkonna, sh etenduskunstide, filmi-, muusika- ja audiovisuaalkunstide valdkondade arendamine ja edendamine avalikes huvides ja heategevuslikult.

MTÜ Performa Borealis asutati 23. jaanuaril 2022. aastal.

Juhtkond

MTÜ Performa Borealise juhatuse liikmed on Kristiina Reidolv ja Inga Koppel.

2022. aasta tegevusülevaade

Mittetulundusühingu Performa Borealis asutamine.

MTÜ Performa Borealise asutasid Kristiina Reidolv ja Inga Koppel ning raamatupidamisteenust pakkus Helen Leinus (Arvang OÜ).

Performa Borealise festivali korraldamine.

8., 9. ja 10. septembril 2022 toimus Eesti Rahva Muuseumis Performa Borealise festival. Festivali rahvusvaheline kuraator oli Thomas Frank Saksamaalt.

Festivali raames etendus saksa lavastajate-dramaturgide Daniel Kötteri, Elisa Limbergi ja Sarah

Israeli lavastustsükkel “Maastikud ja kehad”. 5-osalisest tsüklist pakuti vaatajatele 3 osa - “Vesi ja koltaan” ning “Põlevkivi”. Tegemist oli mastaapse interdistsiplinaarse etenduskunstide, visuaalkunsti, muusika ja filmiprojektiga, mis kaasas 3 D virtuaalprillidega vaadeldavat dokumentaalset osaluskino, kunsti- ja videoinstallatsioone, eksperimentaalmuusikat ja kunstiperformance´id, informatiivset loengut, artist talk´i ja industriaalrockbändi KEETAI live-kontserti.

Lavastustsükli teemafookuseks oli globaalse kaevandamise mõjud keskkonnale ning kaevandamise sotsiaal-majanduslikud tagajärjed maailma eri paigus – Saksamaal Ruhri piirkonnas, Kongo

Demokraatlikus Vabariigis ja Ida-Virumaal Eestis.

Publikul oli võimalus vaadelda kas enne või pärast rännakut poeetilist videoinstallatsiooni Ida-

Virumaa talvisest maastikust, kus toimus põlevkivi kaevandamine ning lugeda samal ajal eelnevalt läbi viidud intervjuusid Ida-Virumaa elanikega, mis olid välja antud kogumiku kujul eraldi raamatuna (tekstid olid eesti-inglise-saksa-vene keeles). 10. septembril oli võimalik kuulata videoinstallatsiooni taustal industriaalrokkbändi Keetai kontserti.

10. septembril toimus ka artist talk koos lavastaja Daniel Kötteri, Performa Borealise rahvusvahelise kuraatori Thomas Franki ja etenduskunstnikega, mida modereeris teatrikriitik Madli

Pesti. Lisaks oli publikul võimalus peale etenduste seansse suhelda lavastaja Daniel Kötteriga, et lähemalt uurida lavastuse tausta ja lavastaja kontseptsiooni.

Festival toimus koostöös Eesti Teatri Festivaliga Draama Euroopa Kultuuripealinn Tartu 2024 raames.

Rahvusvaheliste suhete sõlmimine.

PERFORMA BOREALIS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.