Rohkema info nägemiseks:

LOKSA KOGUKOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 56; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOKSA KOGUKOND MTÜ kohta arvamuslugu!"

LOKSA KOGUKOND MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Loksa kogukonna peamised eesmärgid vastavalt põhikirjale on: ühingu liikmete mõttejõu ja mõjuvõimu ühendamine, seeläbi tõsta kohalike elanike teadlikust ja huvi piirkonna uute ideede tutvustamisel, kaitsmisel ja arendamisel; olla arengu mootoriks Loksa linna tuleviku kujundamisel, edendada koostööd seltside, ühenduste, firmade ja elanike vahel; innovaatiliste ja infotehnoloogiliste lahenduste otsimine ja ellurakendamine piirkonna kultuuri arengu ja ajalooliste traditsioonide säilitamise toetamiseks.

kogukonna keskkonna ja heakorra säilitamine; kogukonna tervise, heaolu ja ühtekuuluvuse edendamine ning aktiivsuse suurendamine.

Eesmärkide teostamiseks ühing: töötab välja, ning viib läbi projekte (sh ka investeeringuid) linnaelu parandamiseks ja edendamiseks, ning otsib nende elluviimiseks koostööpartnereid; korraldab meelelahutusüritusi, kokkutulekuid, konverentse, konkursse jm üritusi ning koordineerib nende korraldamist; teostab ja koordineerib heakorratööde teostamist.

MTÜ Loksa kogukond tegutseb suuremas osas projektide põhiselt ning ühingul on Facebooki leht.

2022.aastal taotleti rahastust Kohaliku Omaalgatuse programmist kuid rahastust ei saanud. Sellegi poolest viidi ellu ja aidati korraldada mitmeid üritusi: (cid:127) Koostöös Regionaalhaigla ja Loksa Kultuurikeskusega korraldati Doonori päevi (cid:127) Koordineeriti Ukraina abipakkide kokkukogumist ja Eesti Punasele Ristile toimetamist (cid:127) Loksa Gümnaasiumi Erasmus+ projekt "Meie jätkusuutlikud sammud“ käigus koostöös Loksa Linnavalitsusega haljastati Loksa Staadioni ümbrus. Tööde käigus istutati 40 puud ja rajati lilleniit (cid:127) Tehti teavitustööd Loksal pakutavatest spordi- ja huviringidest (cid:127) Koostöös Loksa Noortekeskuse ja Loksa Kultuurikeskusega korraldati Halloweeni üritus erikeelt kõnelevate noorte lõimumiseks. Üritusele eelnes ka kõrvitsate kogumine ning nendest laternate meisterdamine (cid:127) Rajati kogukonna helkuripuu Mere tänavale (cid:127) Tähistati kadripäeva kadriorienteerumisega (cid:127) Osutati lumelükkamise teenust juhatuse liikme eravaraga

Vajalike tegevuste finantseerimine käib läbi projektide, läbi võrgustiku liikmete aastatasude ning tulevikus ka MTÜ müügitööga. Müügist saadav tulu on arvestatakse projektide omaosaluseks ja vajalike tegevuste rahastamiseks.

Ühingul on 2 asutajaliiget, mitte ühtegi juriidilist liiget ning kaks juhatuse liige. Ühingut juhib juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses ning juhib võrgustiku tegevusi. Juhatus 2022.aastal töötasu ei saanud, töö toimus vabatahtlikkuse põhimõttel.

LOKSA KOGUKOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.