Rohkema info nägemiseks:

ÕNNELIKU LAPSE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 32; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÕNNELIKU LAPSE KLUBI kohta arvamuslugu!"

ÕNNELIKU LAPSE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne MTÜ Õnneliku lapse klubi 2023. aasta

MTÜ Õnneliku lapse klubi on loodud 2022 aastal eesmärgiga: toetada laste vaimset ja füüsilist tervist; tervisliku toitumise populariseerimine laste seas; kaasa aidata psüühilise heaolu tagamisele; edendada mänguteraapia eriala. Klubi asutaja on Irina Palk, kes on läbinud Annely Sootsi

Tervisekooli mänguteraapia koolituse. Aastal 2022 oli ta ennast täiendanud supervisiooni aastaga samas asutuses ja lisaks õppis ka mänguanalüüsi. Mänguteraapilisi seansse viis ta läbi Tartu Lasteaed Tähtvere, kus ta sai kasutada tasuta sisustatud ruumi. Aasta jooksul oli 21 last lasteaiast käinud mänguteraapias.

Iga lapsevanemaga olid läbi viidud arenguvestlused. Edaspidiseks eesmärgiks on samuti toetada laste vaimset tervist ja edendada mänguteraapia eriala.

ÕNNELIKU LAPSE KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.