Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 47; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILJANDI ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VILJANDI ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 47 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Viljandi Iluuisutamisklubi asutati 21.02.2022. Treenerid ja lapsed treenisid kuni septembrini 2022 Iluuisutamisklubi Tartu Viljandi osakonnas. Koostöö Tartu Uisukooliga jätkub ka edaspidi, aga nüüd juba eraldi klubidena. Alates septembrist 2022 tegutseb ka huvikool Viljandi

Iluuisutamiskool, mida peab MTÜ Viljandi Iluuisutamisklubi.

Viljandi Iluuuisutamisklubi kuulub Eesti Uisuliitu.

Klubil on koduleht uisukool.ee

Regulaarne treeningtegevus toimub septembrist maini, suvel on suvelaagrid. Oktoobrist aprillini treenitakse Viljandi Jäähallis, ülejäänud ajal käiakse Tartus Lõunakeskuses jääl ja treenitakse Viljandi erinevates saalides.

Teeme tihedat koostööd kohalike omavalitsustega, kes toetavad meie tegevust.

VILJANDI ILUUISUTAMISKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.