Rohkema info nägemiseks:

UKRAINA EEST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 222; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UKRAINA EEST MTÜ kohta arvamuslugu!"

UKRAINA EEST MTÜ hetkeolukord

Juba 222 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Ukraina Eest asutati 1. märtsil 2022, peale Venemaa täiemahulise agressiooni algust Ukraina vastu, et korraldada humanitaarabi ning muu materiaalse abi andmist ning selleks annetuste kogumist.

Loodi kontaktid teiste Ukrainat abistavate vabatahtlike ühendustega ning

Ukraina vabatahtlike ja sõjaväelastega, et olla kursis kohapealsete vajadustega ning tagada abi jõudmine õigesse kohta. MTÜ juht Anti

Poolamets on käinud kolmel korral Ukrainas, et tutvuda kohapealse olukorraga, sealhulgas Lvivis, Kiievis, Zhitomiri oblastis ning Poolas paiknevates pagulaskeskustes. Eestis kohtuti 2023 aastal korduvalt

Ukraina Ülemraada delegatsioonide, Ukraina-Eesti parlamendirühma esindajate ning Azovi pataljoni esindusega.

MTÜ juht Anti Poolamets kuulub ka parlamentide vahelisse ühendusse

United for Ukraine, mis vahendab nii kirjalikes ülevaadetes, kui kohtumistel regulaarselt infot Ukraina olukorra kohta.

Samuti pidas MTÜ oluliseks, et Ukraina abisaajatelt laekuks tagasisidet toetuse kasutamise ja edasise vajaduse kohta. 2023 aastal toimetati abisaadetised OUNi pataljoni võitlejate jaoks ning Odessasse, kuhu viidi humanitaarabi.

MTÜ peab oluliseks ka info vahendust Eesti avalikkusele ning Ukraina olukorra selgitamist. Seetõttu on teemasid tutvustatud Tre Raadio saadetes ja Uute Uudiste portaalis, kus on tehtud üleskutseid MTÜ-le annetamiseks.

MTÜ Ukraina Eest on saanud annetusi sadadelt eraisikutelt, kelle tavaline annetuse summa on olnud 10, 20, 50 ulatudes ka 500 euroni. Ukrainasse on saadetud ka annetatud toiduaineid, mänguasju, magamiskotte, talvevorme jpm. MTÜ on loonud abiliste võrgustiku, kes on aidanud abi

Ukrainasse koha peale toimetada. Mitmetest toetajatest on saanud püsiannetajad.

Lisaks MTÜ-le tehtud rahalistele annetuste eest kauba ostmisele annetati generaator, talverõivaid, toitu ning palju muud vajalikku. MTÜ jätkab annetuste kogumist ning Ukraina olukorra seiramist. Järgmise aasta eesmärgiks on toetada ka Ukrainas elavat Eesti kogukonda. MTÜ otsib ka suurannetajaid, et tõhustada abi osutamist.

UKRAINA EEST MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.