Rohkema info nägemiseks:

PILISTVERE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 57; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PILISTVERE KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PILISTVERE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Pilistvere Külaselts on avalikes huvides tegiutsev ja heategevusega tegelev organisatsioon, mille asukohaks on Pilistvere küla, Eesti

Vabariik. MTÜ asutati 4.03.2022 ja tegutseb vabatahtlikkuse alusel kasumit mittetaotleva organisatsioonina.

Oma teise tegevusaasta jooksul tehti mitmeid ühisüritusi.

Juba jaanuaris kutsusime kokku rahvakoosoleku, et arutada ning kuulata, mis olukord on tegelikult Põhja-Sakala vallas. Meiega tulid vestlema ning aru andma Põhja-Sakala vallavolikogu liikmed, meie piirkonna esindajad Tõnis Riisk ja Kuldar Kipper.

Veebruaris tähistasime taas Vabariigi aastapäeva vabadussamba juures ning pärast seda ka rahvamajas väikese kontserdi ning peolauaga.

Kevadel osalesime Teeme Ära koristustalgute kampaanias, mille käigus andsime uue hingamise nii bussijaama ümbrusele, liivarannale kui ka rahvamaja ümbrusele. Koristasime endise punamonumendi platsi, ära said viidud nii kivid kui ka mulla alt välja paistvad puude-põõsaste juurikad.

Augustis pidasime taas Pilistvere külapäeva. Oli väga meeleolukas ja tore päev peredele. Lapsed said hüpata batuudil, vanemad kuulata kontserti ning nautida laadamelu. Pilistvere külaseltsi õnneloos oli väga edukas ning ilm oli väga suvine ja päikseline.

Oleme toetanud ka Pilistvere rahvamajas toimuvaid kultuuriüritusi külaseltsi kohvikuga ning tähistasime taas maarjapuna- ehk paastumaarjapäeva varahommikuse Päikese tervitusega ning pannkookide söömisega.

Osalesime ka Viljandimaa Aasta küla 2023 valimistel, kus meie küla pärjati "Kõige traditsioone hoidvam küla" tiitliga.

Kavas on jätkata heakorratöödega alevis ja kultuurimaja ümbruses, samuti korraldada külapäeva ning huvialaüritusi.

PILISTVERE KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.