Rohkema info nägemiseks:

EACHOTHER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 19; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EACHOTHER MTÜ kohta arvamuslugu!"

EACHOTHER MTÜ hetkeolukord

Juba 19 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1. Sissejuhatus

MTÜ Each Other lõpetas 2023. majandusaasta ilma ühegi tegevuseta. Käesolev aruanne on koostatud ettevõtte asutajatele ja teistele huvitatud isikutele, et kinnitada majandustegevuse puudumist ning seadusest tulenevate kohustuste täitmist.

2. Tegevus 1. aasta jooksul ei tegutsenud MTÜ Each Other aktiivselt. See tähendab, et: (cid:127) Uusi lepinguid või kokkuleppeid ei sõlmitud; (cid:127) Kaupade tarnimine või teenuste osutamine puudus; (cid:127) Töötajaid ega töölepinguid ei olnud ning töötasusid ei makstud; (cid:127) Ettevõte ei osalenud investeerimisprojektides ega teistes finantstehingutes.

3. Finantstulemused

Majandustegevuse puudumise tõttu on ettevõtte finantsnäitajad 2023. aastal nullis. Peamised punktid finantsaruandes on järgmised: (cid:127) Tulu: 0 eurot; (cid:127) Tegevuskulud: 0 eurot; (cid:127) Puhaskasum: 0 eurot; (cid:127) Vara: 0 eurot; (cid:127) Kohustused: 0 eurot.

Kõik kohustuslikud maksed riigiasutustele, kui neid nõutakse mitteaktiivse ettevõtte puhul, on täidetud ja esitatud õigeaegselt.

4. Juriidilised ja raamatupidamisaruanded

Vastavalt Eesti seadusandlusele on ettevõte kohustatud esitama aastaaruande, isegi tegevuse puudumisel. 2023. aastal on MTÜ Each Other: (cid:127) Esitanud nulldeklaratsiooni Eesti maksu- ja tolliametile; (cid:127) Esitanud majandusaasta aruande Eesti äriregistrile, kinnitades tegevuse puudumist.

5. Soovitused ja järeldused

Kuna MTÜ Each Other ei tegutsenud 2023. aastal, tuleks jätkata järgmiste punktide jälgimist: (cid:127) 2024. aasta aruannete õigeaegne esitamine; (cid:127) Hindamine, kas on mõistlik jätkata ettevõtte tegevust ilma majandustegevuseta; (cid:127) Võimaliku ümberkorralduse või ettevõtte lõpetamise kaalumine, kui praegune olukord jätkub.

Kui 2024. aastal plaanitakse alustada aktiivset tegevust, tuleks varakult valmistuda ettevõtte siseste protsesside uuendamiseks ja majandustegevuse alustamiseks vastavalt Eesti seadustele.

EACHOTHER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.