Rohkema info nägemiseks:

SPILNO LIBRARY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 66; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPILNO LIBRARY MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPILNO LIBRARY MTÜ hetkeolukord

Juba 66 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Spilno library on asutatud 13.06.2022. MTÜ eesmark on Ukraina kultuuripärandi säilitamine Eestis ja toetus Ukrainast pärit laste ja noorukite integreerimiseks Eesti ühiskonda, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas jargmisi tegevusi: raamatukogu tegevus (lugemissaal, raamatute laenutamine); huvitunnid lastele ja teismelistele (meistriklassid, kohtumised kirjanikega, lugemisrühmad). Vastu tulles sihtrühma soovile korraldas MTÜ Ukraina lapsevanematele tugirühmad.

2022. aastal tegi MTÜ tihedat koostööd valitsus- ja mittetulundusühingutega: Eesti Rahvusraamatukoguga, MTÜ Eesti Pagulasabi-ga. MTÜ

Spilno library osales Integratsiooni Sihtasutuse programmides.

MTÜ Spilno library fondis on üle 1000 teaviku: raamatud ja ajakirjad ukraina, vene, inglise ja eesti keeles. Raamatuid ja ajakirju saab kätte ja tagastada nii MTÜ põhiruumides Põhjala Tehase Loomelinnakus kui ka Eesti Rahvusraamatukogus. MTÜ töötab pidevalt selle nimel, et kaasaegsete ukrainakeelsete raamatute ja ajakirjade raamatukogu varusid suurendada. 2023. aastal on plaanis saada kirjandust Ukrainast.

Kuna huvi ukrainakeelse kirjanduse vastu on Eesti erinevates piirkondades pidev, teeb MTÜ sellele palvele vastamiseks koostööd organisatsioonidega.

MTÜ-l on neli juhatuse liiget, neist kummalegi 2022. aastal juhatuse liikme tasu ei makstud.

2023. aastal plaanib MTÜ raamatuid ja ajakirju välja laenutada mitte ainult Tallinnas, vaid ka teistes linnades. Eelkõige on kokkulepe partneriga

Saremaal.

SPILNO LIBRARY MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.