Rohkema info nägemiseks:

MONTESSORI KIILI VALLAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 78; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MONTESSORI KIILI VALLAS kohta arvamuslugu!"

MONTESSORI KIILI VALLAS MTÜ hetkeolukord

Juba 78 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Montessori Kiili vallas (edaspidi MTÜ) on kodanikuorganisatsioon, mis koondab Kiili vallas elavaid lapsevanemaid, haridustöötajaid ja teisi inimesi, kes peavad oluliseks Montessori hariduse levikut laiemalt. MTÜ tegutseb selle nimel, et Montessori pedagoogika põhimõtted leviksid rohkemate lapsevanemateni, ühiskonnas tõuseks teadlikkus lapsest lähtuvast teaduspõhisest metoodikast, tekiksid Montessori lasteaiarühmad ja kooliklassid.

MTÜ on asutatud 2022. aasta suvel aktiivsete Kiili valla lapsevanemate poolt, kelle suur soov on muuta Montessori haridus koduvallas kättesaadavaks. Kiili vallas on tekkinud märgatav kogukond lapsevanemaid, lasteaia- ja kooliõpetajaid, kes tunnevad huvi Montessori hariduse vastu. Huvitujad on kogunenud ühtsesse Facebooki gruppi nimega “Montessori Kiili vallas”, kus on ligikaudu 250 (31.12.2023 seisuga) liiget ning see number kasvab pidevalt.

Aruandlusperioodi lõpuks oli MTÜ-l liikmeid 16 (seisuga 31.12.2023) ja 6-liikmeline vabatahtlikkusel põhinev juhatus, mis on valitud üldkoosolekul. Lisaks on MTÜ-l liikmetest vabatahtlikud. Meie juhtkond ja liikmeskond koosneb motiveeritud entusiastidest, kes töötavad eesmärkide elluviimise nimel. Oleme osa suuremast kogukonnast Eestis, meie koostööpartnerid on Eesti Montessori Ühing, Eesti Montessori Instituut ja piirkondlikud kogukonnad nagu MTÜ

Edendades Montessori Haridust ja MTÜ Montessori Haridus Haapsalus. Teeme tihedat koostööd selle nimel, et tõsta teadlikkust Montessori metoodikast, jagada kogemusi ja toetada

Montessori haridusvõimaluste teket üle Eesti.

Põhikirja kohaselt on MTÜ eesmärk Montessori pedagoogikat edendavad ja toetavad tegevused lasteaiarühmade ja kooliklasside avamiseks ning autentse Montessori pedagoogika kättesaadavuse ja leviku soodustamine Kiili valla piirkonnas.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib MTÜ ellu järgmisi tegevusi: ● lasteaiarühma juhendaja leidmine Kiili piirkonda; ● lasteaiateenuse pakkuja leidmine; ● materiaalsete võimaluste loomine juhendajate väljaõppeks ja lasteaiarühmade ning kooliklassi avamiseks; ● mänguhommikute, vestlusringide, loengute ja koolituste korraldamine; ● muud edendamist toetavad tegevused.

2022-2023 korraldas MTÜ 2,5-6-aastastele lastele kaks korda nädalas poolepäeva mängurühma Eesti Montessori Instituudis. Rühma viisid läbi AMI 3-6 juhendajakoolitusel õppivad juhendajad. Mängurühma täituvus oli 100%, kokku osales 14 last. Mängurühmas käinud lastest enam kui pooled (9 last) jätkasid Tallinnas Montessori lasteaiarühmades või

Montessori koolis.

2022. ja 2023. a korraldati avalikku vestlusringide sarja erinevatel lapse kasvatamist ja enesearengut puudutavatel olulistel teemadel, tõstes sellega osalejate teadlikkust.

MONTESSORI KIILI VALLAS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.