Rohkema info nägemiseks:

PÄRI KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 37; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRI KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÄRI KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 37 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Päri külaseltsi peamiseks tegevuseks on kohaliku külaelu edendamine.

Perioodi 09.09.2022-31.12.2023 jooksul on külaselts Päri külas korraldanud mitmeid erinevaid üritusi ja tekitatud traditsioone.

2022 aastal peale külaseltsi loomist tehti kogu kogukonnaga suurt tööd, et võita Viljandi Valla kaasav eelarve, mis ka õnnestus. Selle tulemusel sai Päri küla endale laste mänguväljaku. Samal aastal sai veel tehtud suur liumägi küla platsile ning sai korraldatud I advendi üritus, kus tuli küla kokku ning süüdati jõulupuu küünlad. Aastavahetusel tegi külaselts üleskutse ja koondati ilutulestiku laksmine külaplatsile- ilutulestik kinnitati euroalustele, et oleks turvalisem ning kogu üritus oli ka ühte kohta koondades ilusam.

2023 tunnustas Viljandi vald MTÜ Päri külaseltsi rahalise preemiaga Aasta kogukonna edendaja kategoorias.

2023 esimene üritus oli Talgupäev Päri külas. Puhastati küla prügist ja sodist, värviti üle bussijaam, värviti üle kulunud kaevude katted ning paigaldati asulasse teadetetahvel. Järgmine üritus oli Päri jaanipäev 2023. Külaseltsi loomisel oli üheks kindlaks mõtteks tuua tagasi Päri külla oma jaanipidu, mida aastakümneid Päri külas ei olnud toimunud. Jaanipidu oli traditsiooniline ja tagasiside rahvalt positiivne. Suvel veel korraldati külaplatsil väli kinoõhtu. Detsembris toimus jälle I advendi üritus ning avati kuusetulede süütamisega rahulik jõuluaeg. Iga aastasteks traditsioonilisteks üritusteks on plaanis aastavahetuse tähistamine külaplatsil, talgupäev, jaanipäev, suvine kinoõhtu ja I advendi tähistamine. Lisaks võimalusel korraldada veel erinevaid üritusi/kokkusaamisi küla inimestele. Antud tegutsemise aja jooksul on MTÜ Päri külaseltsi tegutsemine toonud kokku külas nii noored kui vanemad inimesed, toonud külaellu tegevust ning muutnud Päri küla kokkuhoidvamaks ja turvalisemaks kohaks. Samamoodi teeb MTÜ koostööd kohalike ettevõtjatega ja asutustega, mis loob erinevaid võimalusi kõikidele osapooltele külaellu panustada.

PÄRI KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.