Rohkema info nägemiseks:

YUNG HEFNER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 18; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta YUNG HEFNER MTÜ kohta arvamuslugu!"

YUNG HEFNER MTÜ hetkeolukord

Juba 18 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1. Üldine informatsioon

MTÜ Yung Hefner on mittetulundusühing, mille eesmärk on edendada noorte haridust ja kultuurilisi vahetusi läbi Erasmus+ projektide.

Organisatsioon tegeleb erinevate haridusprogrammide ja koolituste korraldamisega, mis on suunatud noorte isiklikule ja professionaalsele arengule. Meie missiooniks on luua võimalusi noortele arendada oma oskusi ja kogemusi rahvusvahelisel tasandil.

2. Olulisemad saavutused aruandeperioodil 23. aastal keskendus MTÜ Yung Hefner peamiselt Erasmus+ projektide elluviimisele. Organisatsioon sai toetust summas 24 425.60 eurot, mida 2024 aastal kasutati noorte haridust ja kultuuridevahelist suhtlust edendavate ürituste korraldamiseks. Projekti raames korraldati mitmeid koolitusi ja üritusi, mis pakkusid osalejatele unikaalseid õppimisvõimalusi ja rahvusvahelist kogemust.

3. Finantstulemused

MTÜ Yung Hefner lõpetas 2023. aasta positiivse majandustulemusega. Organisatsioon sai kokku tulu 24 443.80 eurot, millest 24 425.60 eurot moodustasid toetused ja annetused ning 18.20 eurot intressitulu. Aruandeperioodi lõpus moodustas netovara 24 443.80 eurot, mis tagab organisatsiooni stabiilsuse ja võimaldab jätkata tegevust ka järgmisel perioodil.

4. Tulevikuplaanid 24. - 25. aastal kavatseb MTÜ Yung Hefner jätkata noorte arendamist toetavate projektide elluviimist. Plaanis on suurendada rahvusvahelist koostööd ja arendada uusi projekte Erasmus+ programmi raames. Organisatsioon loodab laiendada oma tegevust ja kaasata rohkem noori erinevatest riikidest, pakkudes neile mitmekesiseid arenguvõimalusi.

5. Riskid ja väljakutsed

Kuigi MTÜ Yung Hefner tegevus on stabiilne, on tulevikus võimalikud väljakutsed seoses rahastuse jätkumise ja projektide elluviimisega.

Organisatsioon keskendub riskide vähendamisele läbi põhjaliku planeerimise ja mitmekülgsete rahastamisallikate leidmise. Eesmärgiks on tagada jätkusuutlikkus ja kvaliteet projektide elluviimisel.

6. Kokkuvõte

MTÜ Yung Hefner on rahul saavutatud tulemustega ja on kindel, et organisatsiooni tegevus jätkub edukalt ka järgmistel aastatel. Tänu toetajatele ja aktiivsele osalusele suudab organisatsioon jätkuvalt pakkuda väärtuslikke kogemusi ja võimalusi noortele. Oleme pühendunud oma missiooni jätkamisele ja ootame põnevusega uusi väljakutseid ja võimalusi.

YUNG HEFNER MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.