Rohkema info nägemiseks:

VANAMÕISA PÄÄSTE JA ENNETUS SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 334; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VANAMÕISA PÄÄSTE JA kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ohutus ja valmisolek ei ole mitte ainult prioriteedid, vaid eluviis. VANAMÕISA PÄÄSTE JA ENNETUS SELTS MTÜ juures usume, et volitamine algab õigest teadmisest ja tööriistadest, et kaitsta oma kodu ja kogukonda. Meie missiooniks on pakkuda põhjalikku kodunõustamist ja koostööalast nõu, tagades, et iga inimene on varustatud hädaolukordadega toimetulekuks enesekindlalt.

Ohutuse valdkonna lootuse ja juhendamise majakana seisame uhkelt ennetuse seltsi liikmena, kollektiivses pingutuses, et luua kõigile turvalisem keskkond. Meie pühendunud põhjapoolse päästeagentuuri vabatahtlike meeskond on alati valmis ulatama abistava käe, jagades oma ekspertiisi ja kogemusi, et tõsta ja harida meie kogukonda.

Meie teenused on loodud selleks, et muuta teie mõtteviisi ohutusest. Alates isikupärastatud kodunõustamisest, mis käsitleb teie ainulaadseid vajadusi, kuni koostööalase nõustamiseni, mis toob naabruskonnad kokku ühise eesmärgi nimel, oleme teiega toeks igal sammul. Meie lähenemine on proaktiivne, keskendudes ohtude ennetamisele enne nende ilmnemist, sest usume, et parim kaitse on tugev rünnak.

Liituge meiega teekonnal turvalisema homse poole. 

Uurige meie teenuste valikut ja laske meil olla teie partneriks ennetuses. Sest ohutuse osas ei ole kompromisse. Kaitseme kõige tähtsamat.

Kontakt

+372 5624 3535

VANAMÕISA PÄÄSTE JA ENNETUS SELTS MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit T.

Suurepärane meeskond, kes on alati valmis aitama.

- Liisa K.

Mul on hea meel, et leidsin nad, et oma kogukonna turvalisust suurendada.

- Kadi R.

Suurepärane teenindus ja praktilised nõuanded!

5 olulist nõuannet koduseks hädaolukorraks valmistumiseks

Hädaolukorrad võivad saabuda igal hetkel, tihti ilma hoiatuseta. Valmisolek võib tähendada vahe eriolukorra ja katastroofi vahel. Kodune hädaolukorra ettevalmistus ei tähenda ainult plaani olemasolu; see tähendab tagamist, et sina ja su lähedased suudate ellu jääda ja toime tulla ootamatu sündmuse ajal ja järel. Põhjapiirkondade elanikud seisavad silmitsi ainulaadsete väljakutsetega nagu rasked talvetormid, elektrikatkestused ja isegi metsapõlengute oht. Nende riskide mõistmine ja nendeks valmistumine on kriitilise tähtsusega teie pere ja kogukonna turvalisuse jaoks. Koostage põhjalik

Dropdown

kõik artiklid

Millised on vabatahtlike päästemeeskondade väljakutsed?

Põhja laiades ja sageli andestamatutes maastikes, kus looduse ilu käib käsikäes potentsiaalse ohuga, on vabatahtlike roll päästemissioonidel kriitiline ja kange
ssb.ee
Põhja laiades ja sageli andestamatutes maastikes, kus looduse ilu käib käsikäes potentsiaalse ohuga, on vabatahtlike roll päästemissioonidel kriitiline ja kangelaslik. Need isetud inimesed astuvad ette, et täita lüngad, tagades, et kui õnnetus juhtub, ei jää ükski abipalve vastuseta. Põhjapiirkondi iseloomustavad kauged asukohad, äärmuslikud ilmastikutingimused ja piiratud ligipääsetavus. Need tegurid loovad päästeoperatsioonidele ainulaadsed väljakutsed, muutes vabatahtlike panuse mitte ainult väärtuslikuks, vaid tihti asendamatuks. Vabatahtlikud toovad kohalikku teadmist, pühendumust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.