Rohkema info nägemiseks:

NOORED EESTIMAA SÜDAMES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme noorte arendamisega läbi spordi, eluoskuste ja hoiakute, pakkudes dünaamilist platvormi, mis innustab ja toetab noori nende täispotentsiaali saavutamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga noor süda leiab oma rütmi, kus potentsiaali mitte ainult ei tunnustata, vaid innukalt vabastatakse. Oleme kasvu varjupaik, tulevaste liidrite, sportlaste ja meie ühiskonna visionääride häll. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: korraldada sportlikke treeninguid koos eluoskuste ja hoiakute aruteludega, eesmärgiga suunata noori spordi ja kogukonna tegevuste poole.

Meie eetose tuumaks on uskumus, et noorte toetamine nende teekonnal täispotentsiaali saavutamiseks ei ole lihtsalt heategevus, vaid pühendumus meie kogukonna tulevikule. Meie sportlike tegevuste kaudu pakume dünaamilist platvormi noortele, et osaleda treeningutel ja harjutustel, mis arendavad mitte ainult füüsilist jõudu, vaid ka iseloomu ja vastupidavust.

Meie lähenemine on terviklik. Me ei paku ainult tegevusi; me loome kogukonna. Kogukonna, mis seisab kindlalt toetuse, nõuande ja jagatud unistuste sammastel. Oleme pühendunud leidmaks ja arendamaks peidetud talente meie noorte seas, eriti nende hulgas, kes on koolist või töökohast kõrvale jäetud. Oleme sild, mis ühendab neid tagasi eesmärgipärase ja panustava eluga.

Meie arutelude kaudu sukeldume eluoskuste ja hoiakute olemusse, valmistades meie noori ette maailmaga silmitsi seismiseks enesekindluse ja positiivse väljavaatega. Meie noortele suunatud tegevuste pakkumine on mõeldud inspireerima, väljakutseid esitama ja motiveerima. Oleme juhtiv käsi, mis aitab neil navigeerida elu keerukuses, hoides silme ees auhinda – nende unistusi.

Meie loosung, Võimete vabastamine, tuleviku kujundamine!, ei ole lihtsalt fraas; see on lubadus. Lubadus igale noorele inimesele, et neil on siin koht, roll selles ühiskonnas ja tulevik, mis on täis võimalusi. Kutsume teid ühinema meiega selles üllas ettevõtmises. Toetage meie tööd ja aidake meil muuta elusid täna parema homse nimel.

Koos viime unistused käeulatusse ja tagame, et ükski noor ei jääks maha. Liitu meiega meie püüdlustes luua uus tulevik ja noorte jaoks lootuse majakas. Ulata abikäsi – toeta meie põhjust ja ole osa muutusest, mida me kõik maailmas näha soovime.

Kontakt

NOORED EESTIMAA SÜDAMES MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta M.

Olen näinud oma lapse enesekindluse kasvu pärast nende programmiga liitumist.

- Marko P.

Nende kogukondlik lähenemine teeb tõeliselt vahet!

- Priit S.

Mul oli võimalus avastada endas varjatud talente tänu sellele ettevõttele!

Kuidas sport õpetab meeskonnatööd ja koostööd?

Juhtimine ei ole ainult positsioon, mida keegi hoiab, vaid omadused ja oskused, mis kellelgi on. Sportlik treening on võimas vahend homsete liidrite kujundamisel, pakkudes alust eduks vajalike omaduste jaoks igas valdkonnas. Selles blogipostituses uurime viit peamist viisi, kuidas sportlik treening vormib inimesi tulevasteks liidriteks. Sisendab distsipliini ja pühendumust Sportlik treening nõuab märkimisväärset pingutust ja pühendumust. Sportlased õpivad raske töö tähtsust ja otseseid seoseid pingutuse ja tulemuste vahel. See mõistmine on juhtide jaoks hädavajalik, kes peavad tööd tegema

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad spordi- ja haridustegevused noorte elusid kogukonnas?

Kogukonnad omavad jõudu kujundada noorte inimeste tulevikke, eriti neid, kes leiavad end äärealadelt, võideldes tänase kiiretempolise maailma kasvamise keerukus
ssb.ee
Kogukonnad omavad jõudu kujundada noorte inimeste tulevikke, eriti neid, kes leiavad end äärealadelt, võideldes tänase kiiretempolise maailma kasvamise keerukustega. See blogipostitus süveneb kogukonna kaasamise transformeerivasse jõusse, läbi spordi- ja haridustegevuste, noorte eludes. Spordi- ja haridustegevuste mõju Sporti on pikka aega tunnustatud kui võimsat vahendit isiklikuks arenguks. See õpetab distsipliini, meeskonnatööd ja vastupidavust. Riskirühma noorte jaoks võib sport olla pöördepunktiks, pakkudes neile saavutustunnet ja enesekindlust suuremate eesmärkide poole püüdlemiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.