Rohkema info nägemiseks:

NAISSAARLASTE VABATAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 58; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NAISSAARLASTE VABATAHTLIK PÄÄSTESELTS kohta arvamuslugu!"

NAISSAARLASTE VABATAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Naissaarlaste Vabatahtlik Päästeselts oli asustatud 19.01.2023a nelja inimese poolt. Pealmiseks VNP loomise põhjuseks on Naissaarel elavate inimeste, nende vara, saare looduse ja suvel viibivate turistide turvalisus. Päästeseltsis on kokku 27 liiget. Enamus liikmetest on läbinud vabatahtliku päästja II astme koolituse nii teoreetilise kui praktilise osa. Alustatud sai täitsa nullist ning Päästeameti toetusega oleme soetanud maasturi ning ümber ehitanud selle pääste sõidukiks. Sõidukil on peal veepaak mahtuvusega 600l, pump millega saab kustutada väiksemat metsapõlengut ning muu varustust pääste ja kustutustöödeks. Päästeamet on toetanud NVP-si päästeriietuse ja varustusega. Kevadel külastasid meid Päästeameti esindajad, nad vaatasid üle meie varustuse ja andsid nõu päästetööde tõhustamiseks. Suvel eraldas Viimsi vald päästeseltsile hoone, kus saab hoida päästevarustust ja tehnikat. Käesoleval aastal soetatakse Viimsi valla poolt päästeseltsile ATV, mis on ümber ehitatud pääste töödeks. Saarel on palju kohti, kuhu pääseb ainult ATV-ga. Suvel on plaanis teha Naissaarel suurem õppus ning demonstreerida päästeseltsi võimekus saare elanikele ja külalistele. Samuti NVP -si on toetanud materiaalselt MTÜ Naissaarlaste Kogukond.

NAISSAARLASTE VABATAHTLIK PÄÄSTESELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.