Rohkema info nägemiseks:

RAHVUSVAHELINE NELIPÜHI TEENISTUSE KOGUDUS EESTIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 29; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAHVUSVAHELINE NELIPÜHI TEENISTUSE kohta arvamuslugu!"

RAHVUSVAHELINE NELIPÜHI TEENISTUSE KOGUDUS EESTIS MTÜ hetkeolukord

Juba 29 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Rahvusvaheline Nelipühi Teenistuse kogudus Eestis on nelipühi kirik ja The Church of Pentecost Worldwide affiliate ning peakvartal asub

Ghanas Accras.

See asutati pärast seda, kui Ghanas asuv Nelipühi Kirik saatis Eestisse ühe oma misjonäridest Gruusias asuva pastor Albert Amoahi, et aidata koguduse liikmeid üle maailma, kes praegu Eestis elavad. Jumala auks registreeriti kirik 2023. aasta veebruaris 13 liikmega.

Kogudus kogu 2023. aasta perioodiks kogunes veebis pühapäeviti kell 14.00, et palvetada, jagada jumalasõna ja osadust. Majandustegevust ei toimunud.

Kirik loodab 2024. aastal tagada füüsilise jumalateenistuse koha näost näkku kohtumisteks. Kirik koguneks ka põhiseaduse ratifitseerimiseks ja edaspidiseks koguduse juhtimiseks tegevjuhi valimiseks.

RAHVUSVAHELINE NELIPÜHI TEENISTUSE KOGUDUS EESTIS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.