Rohkema info nägemiseks:

SÜDAMEGA UKRAINALE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÜDAMEGA UKRAINALE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SÜDAMEGA UKRAINALE MTÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Südamega Ukrainale asutati 20.veebruaril 2023.aastal.

Meie eesmärgiks on parandada ukraina sõjaväelaste võitlusvõimet ja elukvaliteeti. Selle eesmärgi saavutamiseks kogume me annetusi, et soetada Ukraina sõjaväelastele varustust ja võitlusvõime toetamiseks mõeldud vahendeid. Lisaks toetame vigastatud sõdureid rehabilitatsioonivahenditega.

Me oleme toetanud sõdureid 132. territoriaalkaitse pataljonist, 46. õhutõrjebrigaadis, 72. ja 85.

mehhaniseeritud brigaadist. Alates sügisest oleme toetanud kaheksat eesti võitlejat ning alustasime 114. brigaadi juurde kuuluva droonimeeskonna Rubak114 toetamist. Me oleme viinud Ukrainasse abi kohale kokku viiel korral. Me töötame vabatahtlikkuse alusel ja meie meeskonnas on neli liiget.

Maikuus viisime annetuste ja oma finantseerimise toel ostetud Toyota Hilux Ukrainasse koos 132.territoriaalkaitse üksusele mõeldud sõdurivarustuse (magamiskotid, joogipudelid jms) ja meditsiinivarustusega (kandelinad, glükomeetrid). Mitterahalise tegevusena kogusime sõduritele tahvelarvuteid, sülearvuteid ja mobiiltelefone lahingülesannete täitmiseks.

Juunikuus viisime Bila Tserkvasse rajatud haavatud sõdurite rehabilitatsioonikeskusesse füsioteraapialaua ja masaazilauad. Lisaks annetusena saadud hambaravitooli ja hambaravikabineti mööbli. Toetasime sõdurite üksuseid meditsiinivarustuse, hügieenivahendite ja kiirtoidupakkide ja energiarikaste vahepaladega. Vabatahtliku tööna pakendasime sõduritele kiire energia toiduportsjone (pähklid, rosinad, kuivatatud liha).

Augustikuus viisime Ukrainasse ühele snaipriüksusele öövaatlusseadmed, lahingriietuse ja jalanõud ja toetasime üksuseid kiirtoidu ja kiire energia toidupakkidega, ja hügieeni- ja esmaabivahenditega.

Toetasime rindel olevat stabilisatsioonipunkti hügieenivahendite ja desovahenditega. Vabatahtliku tööna ehitasime valmis rehabilitatsioonikeskuse Bila Tserkvas, mis pakub tasuta massaaži, psühholoogi ja juristi teenust sõduritele.

Novembris viisime Ukrainasse sõdurivarustust, USB-laetavad soojendusega kindad, käte- ja jalasoojendajad ning vestid, militaarzgutid, magamiskotid, arstide seljakotid, kõrged saapakaitsed.

Mitterahalise toetusena õmblesime 200 T-särki haavatud sõdurite jaoks.

Detsembris viisime Ukrainasse 114. brigaadi droonimeeskonnale diiselgeneraatori, autode akud, 3D printerivarustus ja sõdurivarustust. Toetasime kaheksat eesti võitlejat sõdurite talveriietuse, sõdurisaabaste ja termosihikuga. Mitterahalise toetusena kogusime sõduritele lambavillased sokid ja kindad. Viisime Bila Tserkvasse kaks hambaravitooli.

SÜDAMEGA UKRAINALE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.