Rohkema info nägemiseks:

KLUBI KIRJASTAN MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 590; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KLUBI KIRJASTAN MTÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KLUBI KIRJASTAN MTÜ usub, et iga lugu on ainulaadne ja iga hääl väärivad kuulmist. Alates hetkest, kui paned kirja oma esimese sõna, kuni päevani, mil sinu raamat jõuab riiulitele ja e-lugeritesse, oleme siin, et juhatada sind läbi teekonna oma loo elluäratamisel.

Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke teenuseid teksti toimetamisest trükiks ettevalmistamiseni, tagades, et sinu raamat on lugejate jaoks valmis. Olgu sa esmakordne autor või kogenud kirjanik, meie meeskond on pühendunud pakkuma sulle tuge, mida vajad oma ideede muutmiseks kaunilt vormistatud raamatuks.

Kuidas me aitame sul kirjutada omaenda raamatut

  1. Kirjuta: Alusta oma ideede ülesmärkimisest ja neile struktuuri andmisest. Aitame sul voolavast jutustusest vormida kaasahaarava käsikirja.
  2. Avalda: Meie laia võrgustiku kaudu ühendame sind toimetajate, küljendajate, kunstnike ja trükiteenustega, et tuua sinu käsikiri ellu.
  3. Turunda: Aitame sihtgruppi määratleda, et turundada sinu raamatut efektiivselt, tagades, et see jõuab innukate lugejateni üle kogu maailma.

Meie teenused on kohandatud vastama iga autori vajadustele. Olles eksperdid teksti toimetamises, küljendamises ja trükiks ettevalmistamises, oleme varustatud toime tulema kõigi kirjastamisprotsessi aspektidega. Meie pühendumus sinu edule peegeldub meie loosungis, Elustame lugusid!

Avasta meie peatselt ilmuvaid tiitleid ja uuri meie e-raamatupoodi, et näha unistusi, mida oleme aidanud teostada. Jaga oma lugu maailmaga ja liitu uute autorite kogukonnaga, kes on leidnud oma hääle KLUBI KIRJASTAN MTÜ abiga.

Lisateabe saamiseks, kuidas me saame sind aidata kirjutada ja avaldada oma raamatut, võta meiega ühendust aadressil [email protected]. Alustame seda kirjanduslikku seiklust koos ja muudame sinu visiooni reaalsuseks.

Liitu meiega jutuvestmise kunstis ja jäta oma jälje raamatute maailma. Kirjuta, Avalda, Turunda – KLUBI KIRJASTAN MTÜ käes on sinu lugu heas hoos.

Kontakt

KLUBI KIRJASTAN MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu R.

Usaldusväärsed ja professionaalsed.

- Priit T.

Soovitan soojalt!

- Kati M.

Tõeliselt toetav meeskond.

Mis on dialoogi roll loo edasiviimisel ja kuidas kasutada seda efektiivselt?

Käsikirja kirjutamise teekond on nii kunst kui ka strateegiline ettevõtmine. Veenev käsikiri on eduka kirjastamise nurgakivi, mis võlub lugejate ja tööstuse professionaalide südameid ja meeli. Selles postituses uurime viit olulist nõuannet, kuidas tõsta oma käsikiri heast unustamatuks. Nõuanne 1: Arenda välja tugev narratiivkaar Iga suurepärase loo selgroog on selle narratiivkaar. See on sündmuste jada, mis viib teie tegelased avastseenist lõpuni, luues rahuldustpakkuvat ja koherentset lugu. Tegelased on teie käsikirja elujõud. Nad on anumad, mille kaudu teie lugu räägitakse.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on professionaalse toimetamise roll kirjastamisprotsessis ning kuidas see muudab käsikirja?

Iga suurepärane lugu väärivad rääkimist võimalikult kaasahaaraval viisil. Siin tulebki mängu professionaalne toimetamine, mis on kirjastamisprotsessi nurgakivi.
ssb.ee
Iga suurepärane lugu väärivad rääkimist võimalikult kaasahaaraval viisil. Siin tulebki mängu professionaalne toimetamine, mis on kirjastamisprotsessi nurgakivi. Toimetamine ei ole ainult trükivigade parandamine; see on kunst, mis lihvib käsikirja läikivaks pärliks, valmis maailmale imetlemiseks. Professionaalne toimetamine hõlmab käsikirja põhjalikku ülevaatamist ja parandamist eksperdi poolt, kes on spetsialiseerunud kirjaliku sisu selgeks, kaasahaaravaks ja veatuks muutmisele. See on kriitiline samm teekonnal mustandist avaldatud teoseni. Toimetamine tagab, et raamat vastab lugejate ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.