Rohkema info nägemiseks:

ANTSLA PALVEKODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Antsla Palvekoda on kogukond, kus on võimalus otsida Jumala tõdesid ja alustada teekonda koos Jeesusega Püha Vaimu juhtimisel. Me oleme avatud kõigile, kes soovivad leida lepitust Jumalaga. Kirjutatud on nii; "Minu Isa koda peab olema palvekojaks kõigile rahvastele"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Antsla Palvekotta – kogukonda, kus avaneb võimalus avastada sügavamaid tõdesid ja teha teekond jumalikkuse poole. Meie palvekoda on justkui avatud südame ja avatud uste kohtumispaik, kus otsitakse Jumalat ning süvenetakse Jeessuse õpetustesse. Olgu see teekond sinu jaoks juba tuntud või alles avastamist ootav, meie juures on alati ruumi ja toetust.

Meie tegevus ei ole formaalne ega piiritletud, vaid pigem voolav ja vaba, kohandudes meie kogukonna vajaduste ja soovidega. Palvekotta kogunedes võid oodata avatud arutelusid, ühiseid palvemomente, jumalateenistusi ning Jeessuse õpetuste sügavamat mõistmist. Meie keskmes on alati palvetamine – olgu selleks haigete eest palvetamine, Jumala kiitmine või rõõmupäevade tähistamine.

Kuigi meie tegevuses võib tunda mõningaid liturgilisi elemente, ei ole meie eesmärk jäigas dogmas või vormides, vaid pigem avatud südamega ja vabas vaimus koosolemises. Siin leiavad kõik hingestatud hetki, olgu siis noored või vanad, kogenud uskujad või alles otsijad. Igaüks on teretulnud meie kogukonda panustama ja jagama oma teekonna rõõme ning väljakutseid.

Üks olulisemaid aspekte meie tegevuses on Jumala Sõna levitamine. Olgu selleks Piibli uurimine, õppetunnid või aruteluringid, meie eesmärk on süvendada meie teadmisi ja sidet Jumalaga ning kanda neid teadmisi ka kaaslastele edasi. Meie palvekoja uksed on avatud kõigile, kes soovivad leida sisemist rahu, lootust ning suuremat ühendust Jumalaga.

Kui oled avatud uutele kogemustele ja soovid liituda kogukonnaga, mis jagab sinu püüdlusi ja väärtusi, siis ootame sind külla Antsla Palvekotta. Astu julgelt sisse ja avasta uus tee Jumala juurde koos meiega!

Võta meiega ühendust!

ANTSLA PALVEKODA MTÜ kontaktid

Kuidas leida lohutust?

Elu võib olla täis väljakutseid, kaotusi ja keerulisi aegu, mis panevad meid tundma end üksi ja hüljatuna. Kuid ära unusta, et Antsla Palvekoda on alati siin, et pakkuda sulle lohutust, toetust ja lootust. Meie kogukond usub, et palve, Jumala Sõna ja ühtsuse leidmine teiste usklikega on võti sisemise rahu ja lohutuse leidmiseks. Palve on tee, kuidas leida lohutust ja tuge ka kõige raskemates olukordades. Antsla Palvekoda julgustab sind jagama oma muresid ja koormaid Jumalaga ning usaldama tema lubadusi oma elu suhtes. Palveta, et leida sisemist rahu ja kindlustunnet, teades, et Jumal on alati

Dropdown

kõik artiklid

Palve jõud igapäevaelus

Palve on üks võimsamaid vahendeid, mille Jumal on meile andnud, et suunata meie elu ning tuua meile rahu, juhatust ja jõudu igapäevaelu väljakutsetega toimetule
ssb.ee
Palve on üks võimsamaid vahendeid, mille Jumal on meile andnud, et suunata meie elu ning tuua meile rahu, juhatust ja jõudu igapäevaelu väljakutsetega toimetulekuks. Antsla Palvekoda mõistab palve jõudu ning pakub võimalusi selle kasutamiseks igapäevase elu parendamiseks ja vaimseks kasvuks. Igapäevaelu toob kaasa mitmeid väljakutseid, mis võivad meid kergesti kurnata ja segadusse ajada. Palve on aga tee, kuidas leida rahu ka kõige keerulisemates olukordades. Antsla Palvekoda julgustab sind võtma aega palvetamiseks, et leida sisemine rahu ja kindlus, mis aitavad sul läbi elu tormide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.