Rohkema info nägemiseks:

SETU KULTUURI FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 393; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SETU KULTUURI FOND kohta arvamuslugu!"

SETU KULTUURI FOND SA hetkeolukord

Juba 393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Setu Kultuuri Fondi põhitegevus on 2022. aastal olnud seto kultuuri toetamine, uurimine, kirjastamine ja arendamine.

Oma 2022. aasta eesmärki on fond teostanud põhiliselt läbi setokeelse õuesõpperühma, Petseri noorte leelokoori „Tsirgukõsõ“, meeste leelokoori „Seto Miihi Summ“, Eestimaal elavate seto kogukondadega sideme hoidmise, Siberi ja Petserimaa setodega sideme hoidmise, seto kultuuri tutvustamise nii Eesti kui välismaa inimestele, koostöös Tartu 2024 meeskonnaga, Petserimaal seto surnuaedade korrastamise ja erinevate raamatuprojektide.

Kodukoha tundmaõppimine ning päritolu väärtustamine läbi uute õppesuundade, õuesõppe ja kogukonnaga suhtlemise, sealhulgas tantsu- ning laulutundide on juba vilja kandnud ning laste initsiatiiv ise mõnd tegevust algatada ning ka Setomaaga siduda märgatavalt tõusnud.

2021. aastal alguse saanud projekt koostada Isa Jevgeni mälestusalbum on täitunud ning raamat ilmunud ja esitletud. Jaanuaris toimusid esitlused Setomaal, Eesti Rahva Muuseumis ja Eesti Vabaõhumuuseumis. Raamat isa Jevgenist on SA Setu Kultuuri Fondi toel saadetud isa Jevgeni perele, Varvara kiriku kogudusele, Petseri raamatukokku, Radaja muuseumisse, Petseri Lingvistilisse gümnaasiumisse, Siberi setode juurde Haida küla raamatukokku, Krasnojarski krai eestlaste raamatukokku.

Samuti on SA Setu Kultuuri Fond soetanud ja saatnud Seto rahvarõiva raamatu Petseri raamatukokku, Radaja ja Irboska muuseumi,

Siberi setode Haida küla raamatukokku, Krasnojarski krai eestlaste raamatukokku, Petseri Lingvistilisse gümnaasiumi, Petseri III keskkooli kes oli meie partner pärimusõppe programmis.

Eesti Kirjandusmuuseumiga koostöös valmis raamat Ello Kirsi mälestustest ning koostamisel on teine osa.

SA Setu Kultuuri Fond taotles jätkuvalt tegevustoetust ka Setomaa kultuuriprogrammist leelokoor Tsirgukõstõlõ ja Seto Miihi Summale.

Toetus eraldati. “Tsirgukõisi“ laulu, tantsu ja pillimängu oskused on tõsiselt edenud. Mängitakse mitut karmoškat, uue oskusena on omandatud kandlemäng.

Idee tuua kokku erinevates Eesti piirkondades elavad seto päritolu inimesed on vilja kandnud ning rohkearvulised kokkusaamised erinevates Eesti piirkondades juba mitmel korral toimunud. Viiratsis, Valgas, Saarepeedi rahvamajas. Juunis toimub kohtumine

Ida-Virumaal. SA Setu Kultuuri Fondi projektijuht Evelin Leima on osalenud nendel kohtumistel pillimängu, tantsuõppe ja lauluga.

Aruandeaasta tulem oli miinus 17 327 eurot.

Põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste 4,2 7,5 kattekordaja

Aktivate tootlus aastas -14% 6%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: käibevarad /lühiajalised kohustused

Aktivate tootlus aastas: puhaskasum/perioodi keskmised aktivad 25.05.2023 Juhatuse liige Aare Hõrn

SETU KULTUURI FOND SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.