Rohkema info nägemiseks:

RAKVERE MUUSIKAKOOLI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 290; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAKVERE MUUSIKAKOOLI SA kohta arvamuslugu!"

RAKVERE MUUSIKAKOOLI SA hetkeolukord

Juba 290 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rakvere Muusikakooli Sihtasutus loodi 19 inimesest koosneva initsiatiivgrupi eestvõtmisel 03.juunil 2003. Asutamisotsus ja registrisse kandmise avaldus tehti 16.juunil 2003, otsustati asutamismaksuks määrata 300 krooni. Asutamiskapitali suurus on seega 5700 krooni. Registrikanne tehti 18.09.2003.

Juhatus on ühe liikmeline ja sihtasutuse nõukogu 2 liikmeline.

2022 aastal toetati Virumaa Kammerorkestri tegevust.

Kuna Virumaa Kammerorkestril puuduvad pillid, siis sihtasutus vahendab orkestrile pillide renti ja sihtotstarbelistest laekumistest kontserdi ettevalmistuse ja läbiviimisega seotud kulutusi ning vabatahtlike mängijate transpordikulude katmist. Samuti sõlmib orkestrantidega käsunduslepinguid projektkontsertide lõikes.

Jätkuvalt oli peamine ja olulisem sihtasutuse poolt korraldatud üritus Rakvere Muusikakooli asutaja auks korraldatavat Jaan Paku nim. Noorte

Muusikute Päevad korraldamist.

Sihtasutus korraldas koos Virumaa Kammerorkestriga 2022 aastal 3 muusikalist projekti ja kokku korraldati 4 tasuta klassikalise muusika kontserti. Keskmine kuulajate arv kontserdil oli kontserdil 200 ja kokku aastas umbes 1000 kuulajat.

Juhatusele ja nõukogu liikmetele tasusid ei makstud.

RAKVERE MUUSIKAKOOLI SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.