Rohkema info nägemiseks:

TERVISEVÕTI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 81; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TERVISEVÕTI SA kohta arvamuslugu!"

TERVISEVÕTI SA hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Tervisevõti eesmärgiks ja tegevussuundadeks on: edendada inimeste tervist, propageerida tervislikke eluviise, lisada kvaliteeti elatud aastatele ja seda eriti haavatavate sotsiaalsete gruppide osas, nagu lapsed, noorukid, eakad, krooniliste haigustega inimesed jt. Olulised on inimese eneseväärtustamine ja sotsiaalsete oskuste arendamine, positiivne ellusuhtumine ja oskus teha tervislikke valikuid, seda eriti noorte hulgas.

Sihtasutus Tervisevõti arendab koostööd maakondade tervisedendajatega, tervist edendavate tervishoiuasutuste võrgustikuga, tervist edendavate töökohtadega, Eesti Tervisedenduse Ühinguga,

Eesti Tubaka ja Alkoholi Kahjude Vähendamise Kojaga (ETAK) jt organisatsioonidena ning teiste sotsiaalsete võrgustikega tervisemaastikul.

2022.aastal tehtud tegevused 2022.a tegevus on toimunud vabatahtlike aktiivsete inimeste kaasamisel ja finantsilisi vahendeid ei ole seega kulutatud. Pearõhk on kaasata endiseid meditsiiniala inimesi ja tervishoiu võrgus töötanud inimesi. Eakate kogunemistel on olnud kohal nii konsulteeriv meedik, vererõhu mõõtmine, individuaalne konsulteerimise võimalus. Töö on toimunud regulaarselt eakate koolitustega toimunud üritustel.

Teemadeks on olnud : * liigeste haigused ja ravikehakultuur, abivahendid * jalgade tervishoid ja kaasaegsed võimalused.

* kuidas vältida tervisetoodete ületarbimist ja sellega seotud müütide lahti seletamine * tervislik elupaik ja kohandumise võimalused, mida teha kohalikul tasandil et mõistetaks eakate inimeste liikumistakistustest tulenevaid muresid.

* kui peres on veipimise huviline, kuidas suitsetamise harjumusest valutult vabaneda * ülekaal kui tõsine nähtus igas eas: paks laps ei peaks olema vanaemale rõõmustav nähtus * uni on oluline tervise tagamise tegur, unearsti loeng * SA Tervisevõti võttis osa Balti Instituudi uuringust „Meeste tervis“ * osales arvamustega tubakast loobumise nõustamise ravijuhendi koostamisel (Tervisekassa ja TAI), * esines meedias tubaka- ja nikotiinitoodete tarvitamise ennetamise ja loobumisvõimaluste osas (Postimees, Perekond ja kodu, Raadio 4, Laser jt.)

Jätkuvalt sai tehtud koostööd Eesti Pensionäride Ühenduse Liidu (EPÜL) programmitöös, kus on esitatud projekt tulevikuvisiooni kujundamisel tervishoius, projekti rahastamise tulemusi veel pole.

Sihtasutusel on kavas edendada EPÜL -i raames Kolmanda Nooruse Rahvaülikooli loengute toimumist

Tallinna Tehnikaülikoolis. Kuigi Covid-19 teemad on oma aktuaalsust kaotamas, on nakkuste vältimise selgitus on jätkuvalt oluline.

Ülle Ilves

TERVISEVÕTI SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.