Rohkema info nägemiseks:

RÕUGE ENERGIAKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÕUGE ENERGIAKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

RÕUGE ENERGIAKESKUS SA hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Rõuge Energiakeskus nõustas 2022. aastal Rõuge vallavalitsust partnerina energia- ja kliimapoliitika, planeerimise, turismi teemadel ja samuti üldise arengu osas. Juhatus tutvustas Rõuge piirkonda teistele Eesti piirkondadele ja inimestele kui välismaal, tehes seda nii üritustel, näidetena dokumentides ja aruannetes, ajakirjanduses kui vallas toimunud õppe- ja huviekskursioonidel. Sihtasutus osales Võrumaa arengustrateegia koostamisel, aktiivselt tegutseti ka elamumajanduse-, kliima-energiapoliitika ja turismi valdkondades. Juhatuse liikmed rääkisid kaasa Võrumaa kliimakava koostamisel, taastuvenergia arendamisel ja ruumilise arengu küsimustes. Samuti on nõustatud energiatõhususe osas korterelamuid ja jagatud infot. Juhatus panustas ka Rõuge päästedepoo arendusprojekti nii rahastamistaotluste koostamisel kui ka spetsiifiliste energia-, keskkonna- ja planeeringuküsimuste osas. Sihtasutus levitas koolide energiapäevade ja energiahariduse oskusteavet ja kogemust koolivälise tegevusena. Sihtasutus toetas LIFE taotlust EC4RURAL kogukonnaenergeetika arendamiseks, milles Rõuge vald osaleb alates 2023 maist kaasatud partnerina. Sihtasutus osales Läänemere Interreg taotluses JUSTENERGY õiglasest ja kaalutletud energiapoliitikast kaasatud partnerina.

Aastad 2022 2021

Varad aasta lõpus 808 1 007

Kohustused aasta lõpus 0 0

Netovara aasta lõpuks 808 1 007

Tulemi näitajad

Tegevustulud 0 0

Tegevuskulud 200 119

Tulem -200 -119

Muud näitajad

Lühiajalised kohustused Lühiajalised kohustused

Likviidsus puuduvad puuduvad

Lühiajalised kohustused Lühiajalised kohustused

Lühiajaline maksevõime puuduvad puuduvad

Kohustuste osakaal varadest 0 0

Laenukohustuste osakaal varadest 0 0

Näitajad on toodud eurodes.

SA Rõuge Energiakeskus tegevuskava 2023. aastaks hõlmab eelkõige laiemalt piirkonna arendusvaldkonna nõustamist ning erinevates Eesti ja rahvusvahelistes võrgustikes Rõuge kogemuse levitamist. Seoses Võrumaa ja valla arengukavade ja kliimakavadega on kavas mitmeid kliima-energiategevusi. SA toetab kodanikuenergeetikat elamufondi korrastamisel ning kodumajapidamistes päikeseenergia edendamisel ja energiasüsteemide uuendamisel. Mitmed rohepoliitika rakendamised eeldavad mittetulunduslikku algatust ja edendamist eelkõige kohalikul tasandil. Panustatakse EC4RURAL kogukonnaenergeetika projekti käivitamisesse ja elluviimisesse. SA otsib võimalusi otseseks arendustööks partnerina erinevates arendusprojektides.

RÕUGE ENERGIAKESKUS SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.