Rohkema info nägemiseks:

BRUNO O`YA NIMELISE EESTI NOORTE NÄITLEJATE ABISTAMISE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BRUNO O`YA NIMELISE kohta arvamuslugu!"

BRUNO O`YA NIMELISE EESTI NOORTE NÄITLEJATE ABISTAMISE SA hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BRUNO O OYA nimelise Eesti Noorte Näitlejate Abistamise Sihtasutus (edaspidi Sihtasutus) on 14.09.2005. aasta registreeritud sihtasutus,mille ainsaks tegevuse eesmärgiks on Eesti noorte näitlejate abistamine rahvusvahelisel tasemel. 2005 a. septembris registreeriti Sihtasutuse nimele kaasomandist korteriomandist aadressil Pikk 76-59, Tartu Bruno OYa testamendi järgsest pärandvara arvelt. Kuna alates kaasomandi registreerimisest ning aastal 2006 toimusid kohtuvaidlused Bruno OYa testamendi suhtes ning hiljem ka vaidlused kaasomanikuga pärandvarana oleva korteri edasise realiseerimise suhtes siis Sihtasutus eesmärgipärase tegevusega ei tegelenud.

Kuna Sihtasutusel muud varad puudusid krediteerisid Sihtasutuse kohtu- ning korteri ülalpidamise kulusid juhatuse ja nõukogu liikmed.

2007. aastal jõuti Sihtasutusele kaasomaniks oleva korteri kasutuse suhtes kaasomanikega kokkuleppele. Vastavalt kokkuleppele müüdi eelpool nimetatud korter, tasuti testamendijärgsed kulud ning osaliselt kulud kreeditoridele.

Plaanid 2021 aastaks: otsitakse võimalusi annetuste saamiseks, on peetud läbirääkimisi erinevate ettevõtetega.

2022. aastal loodi Bruno Oya koduleht: oyafond.ee

BRUNO OYA nimelise Eesti Noorte Näitlejate Abistamise Sihtasutusekõiki töid teostab juhatuse liige Mikk Granström isiklikult.

Juhatuse ja nõukogu liikmele töötasu ei makstud. Töötajaid ei olnud.

BRUNO O`YA NIMELISE EESTI NOORTE NÄITLEJATE ABISTAMISE SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.