Rohkema info nägemiseks:

BRITTANNIA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 111; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BRITTANNIA SA kohta arvamuslugu!"

BRITTANNIA SA hetkeolukord

Juba 111 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse põhitegevusalaks on sihtasutusele eraldatud või annetatud varade, aga ka konkurssidel võidetud vahendite ja erinevatest fondidest eraldatud vahendite valitsemise ja kasutamise kaudu laste ja noorte arendamisele mitmekülgne kaasaaitamine.

Sihtasutus Brittannia on asutatud 22. juunil 2006. aastal.

2022. aastal annetusi ja toetusi ei saadud ega makstud.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeringuid ei tehtud.

Personal 2022. aastal sihtasutuses Brittannia koosseisulisi töötajaid ei olnud. Sihtasutuse juhatus on üheliikmeline ja nõukogu kolmeliikmeline. Juhatusele ja nõukogule 2022. aastal tasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal plaanib sihtasutus: -toetada oma tegevusega laste õpi- ja mängukeskkonna parandamist -lüüa kaasa sotsiaalvaldkonda puudutavates projektides -toetada haridus- ja sotsiaalvaldkonda, võttes eraldi fookuseks andekate lastega seotud projektid.

Heli Härm

SA Brittannia juhatuse liige (allkirjastatud digitaalselt)

BRITTANNIA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.