Rohkema info nägemiseks:

EELK MISJONIKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 509; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EELK MISJONIKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

EELK MISJONIKESKUS SA tegevusaruanne 2023

SA EELK Misjonikeskus on rajatud EELK allasutusena 10. veebruaril 1997.a. Sihtasutusena registreeritud 26. märtsil 2004.a (registreerimisnumber 90008407). Aadress: Tehnika 115, 10139 Tallinn; tel: 6464 760; e-post: mk@eelk.ee; Kodulehekülg: misjonikeskus.ee Misjonikeskuse tegevuse eesmärgid on: 1. OSALEDA Kolmainu Jumala misjonis, täites Kristuse käsku, kuulutades evangeeliumi, koolitades ja lähetades töötegijaid misjonitööle. 2. ÄRATADA ja TOETADA koguduseliikmetes misjonimeelsust. 3. SUUNATA ühiskonda kristlike väärtuste juurde. 4. HANKIDA vahendeid misjonitöö edendamiseks.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Tähistame koguduse asutamist

Mihklipäeval, 29. septembril, kutsume kõiki tähistama koos meiega Lasnamäe Püha Markuse koguduse ametlikku asutamist, mis on sel aastal Jumala abiga lõpuks teok
markuse.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.