Rohkema info nägemiseks:

TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 322; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA kohta arvamuslugu!"

TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutus (THESA) on 2008.a. detsembris käivitatud eraõiguslik juriidiline isik - sihtasutus, mille eesmärk on digipädevuste ja elukestva õppe edendamine Eestis.

Meie fookuses on infotehnoloogilise ja muu tehnilise hariduse edendamine, tänase taseme tõstmine nii Eesti enda kui ka rahvusvahelise kogemuse alusel. Näeme enda missiooni ka Eesti vastava teadmise viimises teistesse riikidesse.

Sihtasutuse põhikirjalise tegevusena eesmärgi saavutamiseks näeb asutaja eelkõige: (cid:127) koolituskavade, -metoodikate, ja õppeprogrammide väljatöötamist ja kasutusse andmist; (cid:127) erinevate koolitusprogrammide ja projektide käivitamist ja läbi viimist; (cid:127) osalemist kutsenõuete, -standardite ja kutseeksamite väljatöötamises.

2023. aastal viidi läbi Keenia Erakoolide Liiduga koostöös projekt Keenia erakoolide digitaliseerimiskava loomiseks.

Projekt oli edukas ning sihtasutus näeb võimalusi ka järgnevateks projektideks antud turul.

Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutuses töötas aruandeaastal kuus töötajat ja tööjõukulud kokku moodustasid 52 tuh.

eurot. Juhatuse ja nõukogu liikmetele juhtorgani liikmetasu aruandeperioodil ei makstud.

Anni Sild Juhataja, Tehnikahariduse Edendamise Sihtasutus

TEHNIKAHARIDUSE EDENDAMISE SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.