Rohkema info nägemiseks:

LOKSA KULTUUR SA

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 547; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOKSA KULTUUR SA kohta arvamuslugu!"

LOKSA KULTUUR SA hetkeolukord

Juba 547 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 26 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Loksa Kultuur on asutatud ja põhikiri kinnitatud Loksa Linnavolikogu 27.10.2011 otsusega nr 49. Põhikirja on muudetud seoses sihtasutusele asutaja poolt rahaliste vahendite üleandmisega, Loksa Linnavolikogu 03.11.2011 otsus nr 57 ja seoses § 2 lõikes 2 Sihtasutuse ülesanded eesmärkide saavutamiseks on: punkti lisamisega 5¹) turu- või tänavakaubanduse või avalikul üritusel, sealhulgas laadal ja messil kaubanduse korraldamine;, Loksa Linnavolikogu 30.05.2019 otsus nr 21. Harju Maakohtu mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse on sihtasutus kantud 14. novembril 2011.

Sihtasutuse põhikirjaliseks eesmärgiks on Loksa kandi kultuuri edendamine, isetegevuse ja rahvakultuuri propageerimine, professionaalse kultuuri vahendamine, Loksa erinevate rahvusgruppide kultuuridevahelise suhtluse edendamine ja lõimumine ning üksteist toetava kogukonna loomine, kohaliku kultuuritarbija huvitatuse ja nõudlikkuse kasvatamine, Loksa eripära ja ajaloo uurimine ning propageerimine, kultuurimälu säilitamine.

Sihtasutuse vara moodustab Loksa Linnavolikogu poolt üleantud vara, sihtasutuse majandustegevuse käigus saadud tulu, sihtotstarbelistest eraldistest ja laekumistest teistest allikatest.

Sihtasutuse nõukogu koosseis oli 31. detsembril 2022.a. järgmine: -esimees Rein Heina, Loksa Linnavolikogu esimees -liikmed: Hilleri Treisalt, Loksa abilinnapea

Lauri Metus, Loksa Muusikakooli direktor

Õnnela Tedrekin, Loksa Gümnaasiumi direktor

Ljubov Karofeld, Loksa Gümnaasiumi õpetaja (Alus: Loksa Linnavalitsuse 14.03.2019 korraldus nr 49 „SA Loksa Kultuur nõukogu liikmete tagasikutsumine, uute liikmete määramine“).

Sihtasutuse põhikirjaliste eesmärkide täitmist ehk majandustegevust pärsib nii linnakodanike vanuseline koosseis, valdavalt vanemaealised, samuti puuduvad kahjuks seosed eri rahvustest elanike.kultuurieelistustes.. Laadad, mida korraldame olid suhteliselt edukad. Laadatulu koos ruumide rendiga on kultuurikeskuse omatuluna võimaldanud siiski korraldada mitmeid tasuta üritusi linlastele. Linna suursündmused nagu vabariigi aastapäev, linna sünnipäev, jaanipäev, lastekaitsepäev, rahvusvaheline muusikapäev,laste sündide tähistamine, laste jõulu- ja uusaasta sündmused ,talgud on oma enamuses linlastele tasuta üritused.

Raskusi on tasuliste ürituste, tantsuõhtute ja kontsertide korraldamisel. Kultuurikeskus ei saa linna hinnatundlikule publikule pakkuda meie lähiümbruses,

Kuusalu ja Vihula valdades, eraettevõtluse poolt organiseeritud kultuurisündmustele konkurentsi. Linna tunnusürituse formaati ei ole linna kultuurikeskus suutnud välja töötada.

2022. aastal kogunes nõukogu 20. aprillil. Nõukogu liikmed said ülevaate sihtasutuse tegevusest, kinnitasid 2022.a eelarve, nimetasid audiitori ja kinnitasid sihtasutuse 2021.a majandusaasta aruande.

Nõukogu võttis aruandeaastal vastu kokku 7 otsust, neist 4 koosolekut kokku kutsumata (põhikirja § 7 lg 4): nr 1/01.04.2022 Juhatuse liikme-tegevjuhi puhkusele lubamine, asendaja määramine nr 2/20.04.2022 SA Loksa Kultuur 2022. aasta eelarve kinnitamine nr 3/20.04.2022 Audiitori nimetamine nr 4/20.04.2022 SA Loksa Kultuur 2022. aasta majandusaasta aruande kinnitamine

LOKSA KULTUUR SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.