Rohkema info nägemiseks:

EESTI FARMAATSIAMUUSEUM SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 107; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI FARMAATSIAMUUSEUM SA kohta arvamuslugu!"

EESTI FARMAATSIAMUUSEUM SA hetkeolukord

Juba 107 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse Eesti Farmaatsiamuuseum põhikiri on kinnitatud 02.07.2014

Sihtasutus tegutseb farmaatsia ajaloo teemalise muuseumina, mille eesmärgiks on koguda, uurida ja säilitada farmaatsia ajalooga seotud esemeid ning korraldada nende üldsusele vahendamist teaduslikel, hariduslikel ja farmaatsiaeriala propageerivatel eesmärkidel.

Möödunud tegevusaatal on tegeletud kogude korrastamise korraldamise küsimusega. Lähimaks eesmärgiks on leida selleks rahastaja ja projektijuht.

Sihtasutuse juhatusele ja nõukogu liikmetele tasusid makstud ei ole.

Sihtasutuse majandusaastaperiood oli 12 kuud kestes 01.01.2022 - 31.12.2022. Selle majaajandusaasta bilansimahuks on 679 eurot.

EESTI FARMAATSIAMUUSEUM SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.