Rohkema info nägemiseks:

HALLISTE KIRIKU OREL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HALLISTE KIRIKU OREL kohta arvamuslugu!"

HALLISTE KIRIKU OREL SA hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sihtasutus Halliste kiriku orel asutati 2014. aasta detsembrikuus ning reaalset tegevust alustas ta 2015. aasta veebruaris. Sihtasutuse asutajaliikmed on Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Halliste Püha Anna Kogudus ning Halliste vald. Sihtasutuse nõukogu liikmeid on neli ning juhatuse liikmeid üks. Sihtasutuse eesmärgiks on Halliste kiriku jumalateenistuste läbiviimiseks ning laialdasemaks kontserttegevuseks sobiva viledega oreli või orelite (edaspidi: varad) soetamine ja haldamine ning sellega seonduvalt ühtlasi ka Halliste kihelkonna kogukonna elu edendamine. 2015. aastal alustati raha kogumist oreli soetamiseks. Oreli soetamise eel on mitmeid etappe, mis tuleb läbi viia: arutelud spetsialistide ja organistidega Halliste kirikule sobiva oreli/orelite lähteülesande koostamiseks, rahastusmudeli leidmine, partnerite kaasamine, turundus ja tegevused avalikus inforuumis. Kõige tähelepanuväärsemaks turundustegevuseks 2015. aastal oli 27.07 - 2.08.2015 toimunud

Halliste orelifestival, mille kestel viidi läbi kaheksa kontserti Mulgimaa erinevates kirikutes. Samuti oli oluliseks teavituseks 3.12.2015 eetris olnud

ERR kultuurisaade MI /http://etv.err.ee/v/kultuurisaated/mi/saated/1cd9d997-db2b-4269-b163-1ff3208edd44/mi-nahtamatud-orelid/, mille keskmes oli visiooni tutvustamine Halliste kirikusse oreli soetamine. 2015. aastal korraldati kohtumisi ja koosolekuid kirikusse planeeritava nelikoreli stiilide ja ehituslike ning kõlaliste eripärade aruteludeks ning visioneerimiseks. Selleks, et 2016. aastaks oleks olemas selgepiiriline lähteülesanne orelihanke läbiviimiseks. Teostati Halliste kirikusaali akustilisi mõõtmisi akustik Linda Madaliku juhtimisel. Samuti testiti heli levimist ja kõlapilti kirikusaali erinevatesse seintelöövidesse paigutatud kõlarite abil. 2016. aastal jätkati turundustegevust Halliste kiriku oreli teavitustööks, eesmärgiga leida kõlapinda idee teostamiseks ja toetajate leidmiseks. Jätkati Halliste orelifestivali korraldamist. 2018. aastal majandustegevust ei toimunud, kuid sihtasutus jätkas tegevust suhtlusega Euroopast kasutatud oreli või orelite leidmiseks.

2019. aastal ei toimunud samuti majandusalast tegevust. Juhatuse liige tegi tasustamata tööd, suheldes Eesti ja Euroopa oreliasjatundjatega, leidmaks sobivaim variant kasutatud oreli leidmiseks Halliste kirikusse. Sihtasutuse majanduslik tegevus on teatud perioodiks peatunud seoses ainsa juhatuse liikme isikliku tööalase ja eluikorralduse muudatusega, kuid sihtasutuse sihiseade jääb samaks ning lähtub sihtasutuse põhikirjalistest eesmärkidest.

2019. aasta lõpuks on selgunud, et seoses vähese perspektiiviga, leida piisavat rahastust uute orelite ehitamiseks, tuleb 2020. aastal orienteeruda ümber mõne kasutatud oreli leidmiseks ja ümber kohandamiseks Halliste kiriku jaoks. 2021. aastal toimusid otsingud nii

Skandinaaviamaades kui ka Euroopas sobiliku kasutatud oreli toomiseks. Ka 2022. aastal ja 2023. aastal toimudis mõõduka intensiivsusga Hallise kirikule sobiva oreli otsingud. Otsingud ja tegevused jätkuvad juhatuse liikme eraisikuna vabatahtliku tööna.

HALLISTE KIRIKU OREL SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.