Rohkema info nägemiseks:

TULEVIKU TEHNOLOOGIATE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 143; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TULEVIKU TEHNOLOOGIATE SA kohta arvamuslugu!"

TULEVIKU TEHNOLOOGIATE SA hetkeolukord

Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Põhitegevus

TTSA on kolmanda sektori vastus küsimusele: “Kuidas valmistub ühiskond uuteks tehnoloogiateks?” Sellisteks tehnoloogiateks nagu tehisintellekt, isejuhtiv auto, virtuaalreaalsus — asjad, mis näivad täna paljudele ulmelisena, ent mis on juba olemas või kohe saabumas.

Kõik need tehnoloogiad võivad juba õige pea ühiskonnale laialdast mõju avaldada. Selle mõju suund sõltub aga ühiskonna teadlikkusest ja nutikusest. TTSA eesmärgiks on seega aidata kaasa sellele, et tulevikutehnoloogiate mõju Eesti ühiskonnale oleks maksimaalselt positiivne ja nende kasutuselevõtt oleks kaalutletud ning laialdaselt mõistetud otsus.

TTSA põhitegevused selle eesmärgi saavutamisel on: 1. Interdistsiplinaarse ekspertide võrgustiku loomine, kus on esindatud teadmised ja perspektiivid nii tehnoloogiast kui ka sotsiaal- ja humanitaarteadustest; 2. Erinevate uute tehnoloogiate positiivsete mõjude ja võimalike riskide analüüsimine; 3. Eelkõige avaliku sektori nõustamine ja koolitamine uute tehnoloogiate kasutuselevõtuga seotud poliitiliste, majanduslike, hariduslike jt aspektide teadvustamiseks ning teadlike otsuste soodustamiseks.

4. Ühiskonna laiem teavitamine eelseisvatest arengutest ning uute tehnoloogiate mõjust; 5. Projektide teostamine uute tehnoloogiate mõistmise ja rakendamise soodustamiseks.

TTSA põhimõtted nende tegevuste juures on: 1. Me oleme tulevikku-jaatavad. Küsimus ei ole mitte “kas?” vaid “millal”? 2. Me oleme kaalutlevad. Igal tehnoloogial on positiivsed JA negatiivsed mõjud. Naivism, küünilisus ja täielik neutraalsus on võrdselt ebamõistlikud positsioonid.

3. Me oleme konstruktiivsed. Informeeritud otsustega saab tehnoloogia positiivseid mõjusid maksimeerida ja negatiivseid minimeerida. Aitame selliseid otsuseid teha.

Olulised sündmused majandusaastal 2022. aasta sihtasutusel tegevusi ei toimunud

TULEVIKU TEHNOLOOGIATE SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.