Rohkema info nägemiseks:

LIIVIMAA VENNASKONNA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIIVIMAA VENNASKONNA SA kohta arvamuslugu!"

LIIVIMAA VENNASKONNA SA hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldine ülevaade sihtasutusest

Liivimaa Vennaskonna sihtasutus (sihtasutus) on asutatud mittetulundusühing korporatsioon Fraternitas Liviensis poolt 16.03.2018. Sihtasutusel on 7-liikmeline nõukogu ja 3-liikmeline juhatus.

Liivimaa Vennaskonna sihtasutus tegutseb eesmärgiga toetada majanduslikult üliõpilasi stipendiumitega ning ühiskondlike organisatsioone kultuuri-, hariduse-, teaduse- ja avaliku elu valdkonnas. Stipendiumeid määrab 8-liikmeline stipendiumikomitee. Sihtasutus investeerib mittesihtotstarbeliselt annetatud vahendid vastavalt sihtasutuse nõukogu poolt kinnitatud finantsvarade juhtimise korrale ja juhatuse poolt koostatud investeerimiskavale. Saadud investeerimistulu arvelt kaetakse sihtasutuse tegevuskulud.

Sihtasutus võib saada oma vara annetustest, kingitustest, pärandustest, sihtotstarbelistest eraldistest, sihtasutuse põhikirjaliste eesmärkide saavutamist toetavast majandustegevusest ja muudest allikatest. Sihtasutusele võivad vara üle anda kõik füüsilised ja juriidilised isikud.

Sihtasutuse põhitegevusala on haridust abistavad tegevused (EMTAK 85601).

Sihtasutus kuulub tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja. Sihtasutus on asutatud soodustatud isikuid määramata. Likvideerimisel antakse sihtasutuse vara üle mõnele teisele tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja kuuluvale ühingule või avalik-õiguslikule juriidilisele isikule.

Aruandeperioodi majandustehingute ja sündmuste ülevaade

Sihtotstarbelisi toetusi stipendiumiteks saadi kokku 2 096 eurot, sh (cid:127) füüsilistelt isikutelt 1 424 eurot (cid:127) asutajalt 672 eurot

Aruandeaastal toetati 2021. ja 2022. aasta vil! Fred Kudu stipendiumi väljaandmist 672 euroga ning asutaja 104.aastapäeva puhul üht Eesti üliõpilast stipendiumiga suuruses 625 eurot, ja kokku anti toetusi stipendiumiteks 2096 eurot. „Fred Kudu nimelist stipendiumi“ annab välja Tartu

Ülikooli sihtasutus ja see määratakse TÜ üliõpilasele – noorsportlasele.

Aruandeaastal saadi mittesihtotstarbelisi annetusi füüsilistelt isikutelt sihtasutuse kapitali kokku 4 510 eurot, sh: Laekunud mittesihtotstarbelised annetused investeeriti aruandeaastal järgmiselt: (cid:127) börsil noteeritud aktsiatesse 10 449 eurot; eelnimetatud finantsinvesteeringute turuhinna muutuse kahjum moodustas aruandeaastal -3 752 ning dividende laekus summas 968 eurot.

Riskijuhtimine

Investeerimisotsuste langetamisel järgitakse investeerimisvaldkonna häid tavasid, sh huvide konflikti vältimise ja riskide hajutamise põhimõtet.

Nõukogu kinnitatud sihtasutuse finantsvarade juhtimise korras kehtestatud finantsvaradega seotud riskide maandamiseks seatud piiranguid ei ole juhatuse hinnangul ületatud.

Finantssuhtarvud

Finantssuhtarv Valem 01.10.2021-30.09.2022 01.10.2020-30.09.2021

Lühiajalise maksevõime suhtarvud ehk likviidsuse suhtarvud

Puhas käibekapital ehk Käibevara-lühiajalised kohustused 7 061 12 574 töökapital (euro)

Käibevara/lühiajalised kohustused

Maksevõime kordaja 10,67 10,64 (kordades)

Pikaajalise maksevõime suhtarvud ehk kapitali struktuuri suhtarvud

Võlakordaja (Koguvõlgnevus/ Varad)*100 (%) 2,14 3,89

Tegevustulemuse (toimimise) suhtarv

LIIVIMAA VENNASKONNA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.