Rohkema info nägemiseks:

MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 636; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS kohta arvamuslugu!"

MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS SA hetkeolukord

Juba 636 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 134 korda.

Tegevusaruanne 2023

SA MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUSE TEGEVUSARUANNE 2023.

SA Märjamaa Valla Spordikeskuse tegevuse peamine eesmärk on Märjamaa valla spordielu juhtimine, spordiobjektide haldamine-arendamine ning uute spordiobjektide rajamine. Sihtasutuse asutajaks on Märjamaa Vallavalitsus.

Spordielu juhtimine toimub läbi võimaluste loomise ja arendamise, sündmuste korraldamise ning spordiobjektide haldamise. Sihtasutus asub Märjamaa Spordihoones ja lepinguga haldab Märjamaa

Terviserada. Lisaks on vaja hoida korras ja avatud klientidel Märjamaa staadion koos võrkpalli mini liivaväljakuga.

2023 aastal Sihtasutuse juhtimises ja tööjõupoliitikas suuri muutusi ei toimunud ja nõukogu jätkab viie liikmelisena. 2023.aastal maksti juhatuse liikme tasu summas 30 000 eur ja nõukogu liikmetele arvestati tasu summas 2 000 eur.

Tegevustest sai läbiviidud järgmised suuremad üritused:

Märjamaa valla MV suusatamises, mis ühtlasi oli ka Märjamaa Valla neliürituse esimene etapp.

(cid:127)

Võistlustes sai osa 52. võistlejat.

Toimus traditsiooniline Jüriöö teatejooks võistlus. Tegemist on sportliku võistkondliku (cid:127) spordiüritusega millest võttis osa kokku 9. võistkonda. Kokku 56. osalejat.

Esimest korda korraldasime „Terve pere liikumispäeva“. Millest võtsid osa enamus Märjamaa (cid:127) valla tehnikaspordi klubid, tuues garaažidest välja oma võstlusmasinad. Lastele oli batuudi ja hobustega sõitmise atraktsioonid. Kokku külastas hinnanguliselt seda üritus 150. osalejat, lastest kuni täiskasvanuteni.

Rattaspordi ja värskes õhus liikumise propageerimiseks korraldatud Märjamaa MV (cid:127) jalgrattakrossi võistlus seekord siis üle mitme aasta jälle Järta Terviserajal. Tegemist on

Märjamaa Valla nelikürituse teise alaga. Kokku osales võistlusel 64. osalejat, kellest pooled olid noored alla 15. aastased ja ülejäänud täiskasvanute vanuseklassi võistlejad.

Traditsiooniline Märjamaa Päevade raames toimuv Märjamaa Spordipäev on eelkõige noorte (cid:127) liikumisharjumuste propageerimise ja täiskasvanute koostegemise traditsioone hoidev spordiüritus. Selle aasta spordimängudest sai osa kokku 369. osalejat. Nendest eelkooliealisi ja kooliealisi võistlejat kokku 136. osalejat.

Märjamaa kõige pikema traditsiooni ja suurima osavõtjaarvuga spordisündmus on Märjamaa (cid:127) alevijooks, mis toimus sellel aastal juba 40. korda. Kuna eesmärk on pikaajalise traditsioonide jätkamine ja üritus on suunatud liikumisharrastuse ja koostegemise propageerimisele, siis pakub see korraldajatele väljakutse uuenduste ja vanade traditsioonide kombineerimise näol, et oleks uusi osavõtjaid kui ka vanad käijad tunneksid ennast turvaliselt ja oodatult. Jooksvõistlustel osales rekordiliselt 615. osavõtjat, mis jäi küll veidi planeeritud 700. osalejaarvule veidi alla.

Ühtlasi oli tegemist Märjamaa Neliürituse kolmanda etapiga.

Kuna Märjamaal on olemas kaasaegne ja mõnus ujula siis korraldasime 4. aastat järjest (cid:127)

Märjamaa MV ujumises, mis on Nelikürituse neljas etapp. Osavõtjate arv 59. osalejat on iga aasta suurenenud.

Märjamaa Vallavalitsus toetas sihtasutuse tegevust: - eelarvet summas 159 620 eurot, - sündmuste/võistluste korraldamist summa 1 512 eurot, - põhivara soetuse sisendkäibemaksu korrigeerimise katteks 33 129 eurot 2024.aastal jätkatakse spordikorralduslike tegevustega. Vajadus on investeerida Järta Terviserajale elektriliitumisse ja suusaraja ja kelgumäe renoveerimiseks.

2024 aasta tegevuseesmärgid: (cid:127) Liikumis - ja tervisespordiharrastuse propageerimine. Erinevate liikumisharrastuste propageerimine ja võimaluste laiendamine.

(cid:127) Spordi – ja liikumisharrastuse ürituste korraldamine.

MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.