Rohkema info nägemiseks:

HISTORICA FOUNDATION SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 171; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HISTORICA FOUNDATION SA kohta arvamuslugu!"

HISTORICA FOUNDATION SA hetkeolukord

Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Historica Foundation sihtasutus on loodud 18.09.2019. aastal. Sihtasutuse eesmärk on kaasaegsete tehnoloogiate, sealhulgas infotehnoloogia, rakendamise kaudu hõlbustada ajaloo õppimise ja õpetamise ning ajaloo valdkonna teadusuuringute arengut, samuti edendada õppimist ja teadusuuringuid ajaloo valdkonnas. Historica Foundation sihtasutuse projektiks on Historica, interaktiivne maailmakaart, millel on dünaamiliselt muutuv ajaindikaator piiride positsioonide ja osariikide nimede ning sellega seotud ajaloolise teabe kuvamiseks igal ajahetkel. Lisaks geograafilisele teabele nagu linnade või osariikide kuvamine ajaloolisel kaardil, tehakse projektis ettepanek esitada kõik tähelepanuväärse jälje ajalukku jätnud andmed - nii nendel territooriumitel aset leidnud sündmuste kui ka nendega seotud isiksuste kohta. Plaanis on maailma ajaloolisel kaardil luua infokihtide kogum, mis kuvab erinevat teavet - rahvastikutihedus, sõjalised operatsioonid, kaubateed, religioon, valitsevad dünastiad jne. Lisaks infokihtidele saavad kasutajad luua või käivitada mitmesuguseid stsenaariume, mis kuvavad dünaamiliselt erinevaid ajaloolisi sündmusi - sõdu, lahinguid, avastusretki - ehk neid sündmusi, mis viisid riikide poliitiliste piiride muutumiseni. Projekt on loodud peamiselt hariduslikel eesmärkidel ning esmased kasutajad võivad olla erinevad õppeasutused - koolid või ülikoolid. Koos sellega on projekt ka laialdaselt kasutatav kõigile, kes on huvitatud inimtsivilisatsiooni arengust ja soovivad näha, kuidas see ajaloolises dünaamikas edasi arenes.

Historica võib olla vahend territooriumide, linnade ja erinevate geograafiliste objektide reklaamimiseks turismi arendamiseks, muutudes seega uueks informatiivse ja reklaamikommunikatsiooni kanaliks nii valitsus- ja valitsusvälistele organisatsioonidele, ettevõtetele kui ka konkreetsetele inimestele. Historica Foundation sihtasutuses ei ole töötajaid ning juhatuse liikmetele ei ole makstud palka ega muid hüvitisi.

HISTORICA FOUNDATION SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.