Rohkema info nägemiseks:

KULTUURI- JA HARIDUSKESKUS VIIMSI ARTIUM SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 319; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTUURI- JA HARIDUSKESKUS kohta arvamuslugu!"

KULTUURI- JA HARIDUSKESKUS VIIMSI ARTIUM SA hetkeolukord

Juba 319 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium on asutatud Viimsi valla poolt 12.03.2021.

Sihtasutuse eesmärgiks on kultuuritegevuse edendamine, võimaluste loomine kultuuri- ja haridustegevuse korraldamiseks Viimsi vallas ning Sihtasutuse tegevuste korraldamiseks Artiumi hoonekompleksi ruumide haldamine ja igapäevane majandamine.

Viimsi Artium on Eesti kultuurimaastikul unikaalne organisatsioon – kaasaegne, avatud ja interdistsiplinaarne, kus põimuvad omavahel nii erinevad kultuurivaldkonnad, professionaalne ja huvihariduslik loome kui kohalik ja kogukondlik, riiklik ja rahvusvaheline mõõde.

Viimsi Artium asub Randvere tee 20, Viimsi vald.

Juhtkond

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artiumi nõukogu liikmed on alates 29.12.2021 nõukogu esinaine Riina Aasma, Piret Simmo, Evelin Vahenõmm, Jan Trei ja Raul-Stig Rästa.

SA Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artiumi juhatuse liige on alates 1.09.2021 Kristiina Reidolv.

2022. aasta tegevusülevaade 2022. aastal toimusid kultuuri- ja hariduskeskuse Viimsi Artiumi hoone ehitustööd ja kultuurikeskuse avamine.

Viimsi Artiumi hoone

Tellija – Viimsi Haldus OÜ;

Projekteerija – arhitektuuribüroo KAVAKAVA, projekteerijad Siiri Vallner ja Indrek Peil;

Ehitaja – Nordlin Ehitus OÜ;

Ehitusjärelevalve – Telora AS;

Maksumus – ca 16,5 miljonit eurot. Tegemist on Viimsi valla lähiaastate suurima ühekordse investeeringuga; 3

Hoone maht – 50 000 m ; 2

Üldpind – 6742 m , lisaks 2 endist sõjaväe kütusemahutit, kus asuvad kaasaegse kunsti galerii ja vabaõhulava;

Viimsi Artiumi peamajas on avalike sündmuste korraldamiseks 457-kohaline suur saal, 160-kohaline kammersaal ja 130-kohaline blackbox, lisaks katuseterrass, suur fuajeeala ja Viimsi kunstikooli galerii ning eraldi hoonetena kaasaegse kunsti galerii ja vabaõhulava;

Viimsi Artiumis asuvad ka Viimsi muusikakooli, kunstikooli ja teaduskooli, Viimsi huvikeskuse ja kohvik-restorani ruumid.

KULTUURI- JA HARIDUSKESKUS VIIMSI ARTIUM SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.