Rohkema info nägemiseks:

HOLSTRE-POLLI SPORDIKESKUS SA

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 256; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOLSTRE-POLLI SPORDIKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

HOLSTRE-POLLI SPORDIKESKUS SA hetkeolukord

Juba 256 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 202 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Holstre-Polli Spordikeskus on on asutatud 11.02.2022 ja 2022. aastal toimus ühinemine sihtasutusega Holstre-Polli Vabaajakeskus.

30.11.2022 anti üle varad ja kohustused.

Sihtasutuse juhtimisorganid on nõukogu ja juhatus. Sihtasutuse nõukogu on 8-liikmeline ja määratud asutaja poolt. Nõukogu volitused kehtivad 4 aastat (Viljandi Vallavalitsuse liikmed). Juhatuse liikmed määrab nõukogu. Juhatuse liikmeks oli 2022 aastal asutuse juhataja. Juhatuse liikmete volitused kestavad 5 aastat.

SA Holstre-Polli Spordikeskus arendab maakondlikku spordi- ja aktiivse puhkuse keskust ja tulenevalt sellest on sihtasutuse eesmärkideks: - spordiorganisatsioonide, koolide, erinevate asutuste ning laste- ja noorte spordi-, konverentside-, tervistus- ja koolitustegevuseks tingimuste loomine ja vastavate teenuste pakkumine; - vabaaja eesmärgistatud sisustamine ning elanikkonna aktiivseks puhkamiseks, sportimiseks ja vabaaja veetmiseks tingimuste loomine, vastavate teenuste pakkumine; - maastikuhoolduse korraldamine ja Loodi Looduspargi arendamine ning loodusõpperadade kasutusele võtuks tingimuste loomine.

Tegevusest aastal 2022

Üldine 30.08.2022 sõlmiti kahe sihtasutuse SA Holstre-Polli Vabaajakeskus ja SA Holstre-Polli Spordikeskus ühinemisleping ja 9.11.2022 sihtasutus

Holstre-Polli Vabaajakeskus kustutati registrist.

Kuigi kliente jätkub meil aastaringselt, tegutseb keskus jätkuvalt hooajapõhiselt. Talvisel perioodil teenindati ennekõike nii kohalikke kui ümberkaudsetest piirkondadest pärit talispordi sõpru. Korraldati suusa - ja lastelaagreid .

2022. aasta sügis-talv on keskuse jaoks olnud investeeringute tõstmise aeg. Samuti on jätkatud tehnilise pargi ja erinevate süsteemide ülevaatamist ja parandamist. Erinevate tööde tegemiseks kasutati vabatahtlikku tööjõudu.

Keskus on aastaringselt avatud. Peamaja teenused (pesemisvõimalused, puhvet, spordivarustuse laenutus jne) on olnud kõigile soovijatele kättesaadavad igapäevaselt kell 11.00-19.00.

Töökeskkond keskuses on jätkuvalt suurepärane- entusiastlik ja heatahtlik, samas vahendeid säästev ja optimistlik.

Sügis-talv 2022

Sügishooajal oli majas vähe broneeringuid, kuid jõuluvaheaeg ja aastavahetus täitusid lastelaagritega ja erabroneeringutega.

Kokkuvõte

Kokkuvõtvalt võib 2022 lühikest aastat lugeda heaks seose eriti laste – ja spordilaagrite seisukohast. Töökorraldus on muudetud tulemuslikumaks ja säästlikumaks, turundustegevused on kandnud vilja ja häid tulemusi. Muudatused on viidud sisse keskuse kasulikuma tegutsemise nimel ja eesmärgiga tuua siia uusi kliente tutvustamaks mitte ainult meie keskust vaid kogu paikkonda.

HOLSTRE-POLLI SPORDIKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.