Rohkema info nägemiseks:

Toomas Tepomes

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, reklaami- ja turundusteenused, Reklaamiteenused, Meediauuringud

PLOOM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ploom on 2022.aastal asutatud ettevõte, mis pakub kasutusloa taotlemise teenust. Turusituatsioon oli väga soodne asutamaks selles tegevusvaldkonnas ettevõtte. Meie teenus on suunatud peamiselt eraisikutele. Esimesel tegevusaastal katsetasime erinevaid hinnastusstrateegiaid ning uuel aastal jätkame samas suunas.

Dropdown

kõik artiklid

VAMBO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vambo on 2016.aastal asutatud turundusalast ärikonsultatsiooni pakkuv ettevõte. 2021.aasta teises pooles muutsime peamist tegevusvaldkonda ning hakkasime pak
ssb.ee
OÜ Vambo on 2016.aastal asutatud turundusalast ärikonsultatsiooni pakkuv ettevõte. 2021.aasta teises pooles muutsime peamist tegevusvaldkonda ning hakkasime pakkuma kasutuslubade taotlemise teenust. Tegevusvaldkonna muutmine osutus edukaks ning august 2021 teenindasime juba esimesi kliente. 2022.aastal planeeritud reklaami mahtude suurendamine õigustas ennast, tuues kaasa rohkem kliente, seega ka suuremad müüginumbrid. Uuel majandusaastal on plaanis veelgi kasvatada ettevõtte käivet ja kasumit.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.