Rohkema info nägemiseks:

Alar Raudsepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AUTOKRAN OÜ tegevusaruanne 2022

Autokran OÜ on asutatud 19.01.2018. Ettevõte põhitegevusalaks on transpordi- ja tõsteteenused. Ettevõte lõpetas 2022 majandusaasta kasumiga summas 10 304 EUR. 2022 a. töötas ettevõtes kaks töötajat, juhatusele oli välja makstud töötasu 4 200 EUR. 2023. aastal ettevõte planeerib tugevdada oma positsiooni transporditeenuste turul ning leida uusi kliente.

Dropdown

kõik artiklid

A-MOBILE OÜ tegevusaruanne 2022

A-Mobile OÜ on asutatud 2013 a alguses. Aruandeaastal tegeles firma erinevate veoteenustega Eesti Vabariigis. Peamiselt pakume nii tava- kui kraanaga puksiirt
ssb.ee
A-Mobile OÜ on asutatud 2013 a alguses. Aruandeaastal tegeles firma erinevate veoteenustega Eesti Vabariigis. Peamiselt pakume nii tava- kui kraanaga puksiirteenust. Järgneva aasta eesmärkideks on sama tegevusega jätkamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.