Rohkema info nägemiseks:

Eduard Zahharov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SKY LASER ADVERTISING GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sky Laser Advertising Group põhitegevuseks on Muu mujal liigitamata koolitus Eesti Vabariigis. Müügitulu moodustas 54 808 eurot. Aruandeaastal ei kulutanud immateriaalse objekte arendamiseks. Müügitöö põhiprintsiibiks on teenindamise kiirus, loengute teemade aktuaalsus. Ettevõtte eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. OÜ Sky Laser Advertising Group juhataja oma töö eest palga ei saanud. Keskmine töötajate arv 2022 aastal oli 3 ja brutopalkade ning lisatasude kogusumma (ilma sotsiaalmaksudeta) 25 703 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

KOOLITUSKESKUS SKY LASER MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sky Laser Koolituskeskus põhitegevuseks on Muu mujal liigitamata koolitus Eesti Vabariigis. Aruandeaastal materiaalse põhivara objekte ei soetati. Müügitö
ssb.ee
MTÜ Sky Laser Koolituskeskus põhitegevuseks on Muu mujal liigitamata koolitus Eesti Vabariigis. Aruandeaastal materiaalse põhivara objekte ei soetati. Müügitöö põhiprintsiibiks on teenindamise kiirus, loengute teemade aktuaalsus. Ettevõtte eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. MTÜ Sky Laser Koolituskeskus juhataja palga ei saanud. 2022 aastal MT-l töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.