For more information:

EESTI HARIDUSTĂ–Ă–TAJATE LIIT

Business media and news feed
?
Business media page visits - 803; followers - 4. Reviews - 0; Articles 5+ "Write an opinion on EESTI HARIDUSTĂ–Ă–TAJATE LIIT!"

Eesti Tööandjate Keskliit kutsub “Parim praktika 2024” konkursile!

Eesti Tööandjate Keskliit kutsub märkama ja tunnustama tublisid tööandjaid ja õppureid, kes 2023/2024 õppeaastal oma praktikaalase tegevusega silma paistsid ja paljudele teistelegi eeskujuks olid! Konkursile on võimalik esitada parima praktikakoha […] The post Eesti Tööandjate Keskliit kutsub “Parim praktika 2024” konkursile! appeared first on Eesti Haridustöötajate Liit.

Read from original source ehl.org.ee

Dropdown

all articles

Õpetajate töörahu veel kestab, Eesti Haridustöötajate Liit alustab kollektiivlepingu läbirääkimisi

24. septembril kohtusid Eesti Haridustöötajate Liidu (EHL) ja haridus- ning teadusministeeriumi delegatsioonid eesotsas minister Kristina Kallasega arutamaks ül
ehl.org.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.