MASS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 18 837 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 148 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga ko

MASS AS hetkeolukord

Juba 18 837 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 148 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

AS Mass alustas oma tegevust 1991. aastal. 2023. aastal jätkus ettevõtte traditsiooniline tegevus.

AS Mass põhitegevuseks on puitmaterjalide müük. Ettevõte on üks suurimaid puitmaterjalide edasimüüjaid Balti regioonis. Meie tootevalikus on nii spoon, väärispuit, erinevad plaatmaterjalid kui ka disaintooted. Meie laod on kaasaegsed ja vastavad parimatele hoiustamise tingimustele. Paljude toodete puhul on alati olemas piisav laovaru. Lisaks pöörame suurt tähelepanu toote arendusele ja meeskonna koolitusele. Oleme koostööpartneriteks paljudele arhitektuuribüroodele, mööblivalmistajatele ja disaineritele.

Meie eesmärk on olla parim partner kõigile, kes hindavad kvaliteetset puitmaterjali. Läbi ühise tegutsemise väärtustame nii klienti, koostööpartnerit kui ka oma meeskonda ja ettevõtet tervikuna. Igapäeva töös ootame üksteiselt positiivset ellusuhtumist ja heatahtlikku lõbusust. Me tegutseme põhimõtetel – kõik ühest kohast, sealjuures keskendume kliendile, peame kinni lubadustest ja areneme pidevalt edasi. Ettevõttel on ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteemi ja FSC® tarneahela sertifikaadid.

Meie laokompleksid ja müügipunktid asuvad Tallinnas Kalda tänaval ja Tartus.

Meie laoseis sisaldab pidevalt järgmisi puiduliike: Ameerika valge tamm, Euroopa tamm, Ameerika valge saar, Ameerika vaher, Euroopa saar, Ameerika kirss ning Euroopa kirss, Ameerika pähkel ning Euroopa pähkel, lepp, punapöök, kask, sapeli-, gabooni mahagon ning mänd nii kattevineerina kui ka massiivpuiduna.

Eksklusiivsetest puiduspoonidest on pidevalt laos teak (tiikpuu), anegre mahagon, pirn, wenge, macassar, india- ning santose palisander (roosipuu), zebrano, macore, püramiid mahagon, pähkli juur, papli käsn, linnusilma vaher, “karjala kask”. Tellida on võimalik kõiki puiduspoone nagu ziricote, amboyna ning paljude puiduliikide eritekstuure.

Anname oma klientidele põhjuse olla uhke meie, kui koostööpartneri üle!

Meie koostööpartneriteks on suurimad Ameerika, Aasia ja Euroopa spooni-, massiivpuidu ja teiste materjalide tootjad ning kohalikud kui ka välisriikide mööblitootjad, uste ja akende valmistajad, trepitegijad, haljastajad ning teised puiduala spetsialistid.

Majandustegevus

Aruandeaasta müügituluks kujunes 10 828 093 eurot (2022: 12 561 883 eurot) ja aruandeaasta kasumiks kujunes 923 195 eurot (2022: 1 818 829 eurot).

2023. aastal oli Eestis kogu aasta vältel laiapõhjaline majanduslangus ning Statistikaameti andmetel langes Eesti SKP 2023. aastal 3%. Selges languses olid mõlemad ettevõtte majandustulemusi mõjutavad tegevusalad – ehitus ja töötlev tööstus. Olenemata käibe ja kasumi langusest majanduslikult keerulisel aastal peab juhtkond aastat kordaläinuks.

Ettevõtte efektiivsuse tõstmiseks olulisimateks arendustegevusteks võib pidada kodulehe ja majandustarkvara arendamist ning küberturvalisuse taseme tõstmist, milleks ettevõte taotles toetust EAS’lt. Toetus laekus 2023.a summas 4750 eurot.

Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega majandustegevus tsükliline. Ettevõtte riskid on hinnatud ning maandatud ja majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvad riskid on madalad ja plaanipärased. Valuutakursi maandamise intrumendina kasutatakse SPOT tehinguid.

Personal

Ettevõttes töötas keskmiselt 29 töötajat. 2023.a tööjõukulud moodustasid 1 065 715 eurot.

Ettevõtte juhatusele ja nõukogu liikmetele täiendavat tasu ei makstud. Juhatuse ja nõukogu liikmetega lepingu lõpetamisel hüvitist ei maksta.

AS Mass juhatus koosneb kahest liikmest, nõukogu kolmest liikmest.

Investeeringud

Aruandeperioodil soetati pangalaenuga kaks kinnistut, kuhu planeeritakse ehitada ettevõtte uus kontor-ladu ning koondada Tallinna müügipunktid ühe katuse alla. Antud investeering on planeeritud aastaks 2025.

Jätkuvalt parendatakse jooksvalt kõiki müügipunkte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Avastades meie väärispuidu valikuid

Puidust valmistatud materjalid on läbi aegade olnud ehituse ja disaini põhikomponendid. Nende mitmekülgsus, looduslik ilu ja keskkonnasõbralikkus on teinud neis
ssb.ee
Puidust valmistatud materjalid on läbi aegade olnud ehituse ja disaini põhikomponendid. Nende mitmekülgsus, looduslik ilu ja keskkonnasõbralikkus on teinud neist pikaajalise lemmiku. Üks eriti silmapaistev valik on väärispuit, millel on mitu erinevat variatsiooni, mis rikastavad meie ehitusprojekte ning tagavad vastupidavuse ja kauni väljanägemise. Alljärgnevalt tutvustame lähemalt mõnda meie valikusse kuuluvat väärispuidu tüüpi. Liimpuit - Vastupidavuse sümbol Liimpuit on üks enimkasutatavaid väärispuitu töötlemise viise. Selle eripäraks on see, et see valmistatakse mitmest puitkihist,

Millised on parimad materjalid ja disainilahendused terrasside ehitusel?

Talve hääbumine annab märku suve saabumisest ning õige aeg on asuda mõtlema terrassi planeerimisele. Terrass on justkui suvise elutoa ja köögi laiendus, koht, k
ssb.ee
Talve hääbumine annab märku suve saabumisest ning õige aeg on asuda mõtlema terrassi planeerimisele. Terrass on justkui suvise elutoa ja köögi laiendus, koht, kus nautida sooje päevi ning veeta kvaliteetaega pere ja sõpradega. Terrassi ehitamine nõuab hoolikat planeerimist ning oluline osa sellest on õige materjali ja disainilahenduste valik. Vastupidavus on võti Terrassi kestvus ja vastupidavus on oluline tegur. Paljud kliendid otsivad materjali, mis suudaks vastu pidada aastakümneid, ilma et vajaks pidevat hooldust või asendamist. Üks selline valik on väärispuit, mis tuleb

Mille järgi valida jätkusuutlik toode?

Puit on ajatu ehitusmaterjal, millel on sügavad juured meie ajaloos. Oma loodusliku päritolu ja mitmekülgsuse tõttu on puit olnud meie kaaslane nii majade kui k
ssb.ee
Puit on ajatu ehitusmaterjal, millel on sügavad juured meie ajaloos. Oma loodusliku päritolu ja mitmekülgsuse tõttu on puit olnud meie kaaslane nii majade kui ka mööbli loomisel. Üks suurimaid puidu eeliseid on aga selle keskkonnasõbralikkus ja taastuvus. Puidu kasutamine toetab metsade säästvat majandamist ning aitab vähendada negatiivset mõju keskkonnale. Kuidas aga valida puitu, mis on pärit hästi majandatud metsast? Siin tuleb appi FSC märgis, mis tagab, et valitud puit vastab kõrgetele jätkusuutlikkuse standarditele. Mis on FSC? FSC ehk Forest Stewardship Council on rahvusvaheline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.