MÖÖBLIFURNITUUR AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

MÖÖBLIFURNITUUR AS hetkeolukord

Juba 4887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 62 korda.

Tegevusaruanne 2023

AS Mööblifurnituur on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud mööbli- ja sisustustarvikute maaletoomisele ning jae- ja hulgimüügile. Lisaks Eestile on meil ka lai klientuur Lätis, Leedus, Soomes ja Rootsis, mis näitab meie toodete kvaliteeti ja usaldusväärsust.

Meie peamised tootegrupid hõlmavad erinevaid mööblitarvikuid, nagu käepidemed, nupud, laua- ja kapijalad. Lisaks pakume ka graniitvalamuid, segisteid ning köögi-, garderoobi- ja vannitoafurnituuri. Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, et rahuldada erinevate klientide vajadusi.

AS Mööblifurnituur on ettevõte, mille missiooniks on klientide vajaduste kiire ja efektiivne rahuldamine. Meie eesmärgiks on, et iga kliendiga tegeletakse individuaalselt, arvestades just tema vajadusi ja võimalusi. Meie kliendikeskne lähenemine on aidanud meil luua tugeva ja lojaalse kliendibaasi.2023. aastal oli AS-i Mööblifurnituur käive 4 214 066 eurot, mis näitab meie ettevõtte stabiilsust ja kasvupotentsiaali. Samuti täienes meie pakutavate toodete sortiment, mis näitab meie pühendumust pidevale arengule ja innovatsioonile.2023. aastal töötas AS-s Mööblifurnituur keskmiselt 34 töötajat, palgakulu oli 676 842 eurot (sisaldab sotsiaalmaksu). Meie töötajad on meie suurim vara ja me investeerime nende arengusse ja koolitusse, et tagada parim teenindus meie klientidele.

Meie olulisemad tegevused olid toodete sortimendi laiendamine ja kaasajastamine, kliendi soovidega arvestamine ja parima teeninduse pakkumine. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat kvaliteeti ja teenindust.

Riskide juhtimine on osa meie strateegilisest juhtimisest ning on ettevõtte igapäevategevuste lahutamatuks osaks. Meie peamiseks eesmärgiks on määratleda suuremad ja olulisemad riskid ning optimaalselt juhtida nimetatud riske selliselt, et ettevõte saavutaks oma strateegilised ja finantsilised eemärgid.

Finantsriske hallatakse läbi seesmiste eeskirjade, volituste, piirangute ja sisekontrollimehhanismidega. Riskide täiendavaks maandamiseks kasutame kindlustust, eriti riskide puhul, mille maandamiseks puuduvad muud võimalused.

Meie ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid riske. Oleme liitunud pakendi taaskasutusorganisatsioonidega ja kogume, soteerime süstemaatiliselt pakendijääke.

AS Mööblifurnituur tähtsamad suhtarvud 2023. aastal olid järgmised: Lühijaliste kohustuste kattekordaja (käibevarad / lühiajalised kohustused) oli 1,54 ja omakapital varadest (omakapital / varad kokku) oli 0,36. Ärikasumimarginaal (ärikasum / müügitulu) oli 0,10 ja varade tootlus (ROA %) (puhaskasum / aasta keskmised koguvarad *100 ) oli 16,95%. ROE % = ( puhaskasum) / keskmine omakapital ) * 100 oli 42,90%. Need näitajad kinnitavad meie ettevõtte finantsstabiilsust ja kasvupotentsiaali.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.