PALKEHITUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Palkmajade elu on harmoonilise suhte kehastus looduse ja kaasaegse elamise vahel. See on elustiil, mis ulatub tagasi aega, mil kodud ehitati ümbritseva keskkonn

Mille poolest peetakse palkmaju jätkusuutlikku elustiili sümboliks?

Palkmajade elu on harmoonilise suhte kehastus looduse ja kaasaegse elamise vahel. See on elustiil, mis ulatub tagasi aega, mil kodud ehitati ümbritseva keskkonna poolt pakutavatest toorainetest, pakkudes ainulaadset segu maalähedasest võlust ja kaasaegsest jätkusuutlikkusest.

Palkmajadel on pikk lugu, juured sügavalt erinevates kultuurides üle maailma. Tänapäeval kogevad nad taaselustamist nende seas, kes otsivad jätkusuutlikumat ja autentsemat eluviisi.

Jätkusuutlikkus ehituses hõlmab keskkonnasõbralike materjalide ja praktikate kasutamist, mis minimeerivad keskkonnamõju, samal ajal maksimeerides energiatõhusust ja elanike tervist.

Palkmajade keskkonnaalased eelised

Palkmajad on ehitatud puudest, taastuvast ressursist. Palkide soojusmass võimaldab siseruumide temperatuuri loomulikku reguleerimist, viies energiatarbimise vähenemiseni.

Palkmaja palkidesse talletunud süsinik aitab kaasa madalamale üldisele süsinikujalajäljele. Lisaks muudavad puidu looduslikud isoleerivad omadused palkmajad energiatõhusaks.

Palkmajade arhitektuursed voorused

Palkmajade arhitektuurne disain on ajatu, pakkudes ainulaadset esteetikat, mis sulandub sujuvalt looduslike maastikega.

Palkmajad pakuvad suurt kohandamisastet, võimaldades koduomanikel luua ruumi, mis tõeliselt peegeldab nende isiklikku stiili ja vajadusi.

Palkmaja elu: elustiili valik

Palkmajas elamine võib avaldada positiivset mõju tervisele ja heaolule, tänu looduslikele materjalidele, mis loovad toksiinivaba keskkonna ja soodustavad paremat õhukvaliteeti.

Palkmajad tihti soodustavad kogukonnatunnet ja ühendust kultuuripärandiga, resoneerudes nendega, kes väärtustavad traditsiooni ja lihtsamat eluviisi.

Oma jätkusuutliku palkmaja ehitamine PALKEHITUSE OÜ-ga

PALKEHITUSE OÜ on uhke oma meisterliku oskuse üle, kasutades autentseid, kvaliteetseid materjale, et tagada iga palkmaja vastupidavus ja jätkusuutlik disain.

Meie isikupärastatud teenus tagab, et iga kliendi visioon jätkusuutlikust palkmajast saab teoks, samal ajal meie pühendumus jätkusuutlikele praktikatele tagab keskkonnasõbraliku ehitusprotsessi.

Omaks võtta palkmajade elu maalähedane elegants ja jätkusuutlikkus PALKEHITUSE OÜ meisterliku oskuse ja keskkonnateadlike ehituspraktikatega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas säilitada palkmaja välimust ja tervist?

Palkmajad on sünonüümiks vastupidavusele ja ajatule esteetikale, mis harmoneerub loodusega. Siiski nõuavad nad sära ja struktuurse terviklikkuse säilitamiseks e
ssb.ee
Palkmajad on sünonüümiks vastupidavusele ja ajatule esteetikale, mis harmoneerub loodusega. Siiski nõuavad nad sära ja struktuurse terviklikkuse säilitamiseks erilist lähenemist hooldusele. Palkmajade ainulaadsete vajaduste mõistmine on esimene samm tagamaks, et nad püsivad võluvad nagu ehitamise päeval. Regulaarne puhastamine ja hooldus Regulaarne puhastamine on oluline teie palkmaja välimuse ja tervise säilitamiseks. See hõlmab mustuse, tolmu ja kogunenud mustuse eemaldamist pindadelt. Pehme harja või survepesuri kasutamine madalal seadistusel aastas aitab hoida teie palke laitmatult

Milline on palksaunade mõju tervisele ja keskkonnale?

Kujutage ette terviselaagrit looduse rahus, kus palkkonstruktsioonide maalähedane võlu kohtub traditsioonilise sauna lõõgastava soojusega. Just selline kogemus
ssb.ee
Kujutage ette terviselaagrit looduse rahus, kus palkkonstruktsioonide maalähedane võlu kohtub traditsioonilise sauna lõõgastava soojusega. Just selline kogemus on palksaun, mis ühendab palkhoonete ajatu võlu sauna tervisekasudega. Selles postituses uurime, miks on palksaun teie järgmiseks terviselaagriks täiuslik valik. Palksauna terviselaagrite tervisekasud Palksaunad on tuntud oma võime poolest soodustada detoksikatsiooni. Saunas tekkiv kuumus ergutab higistamist, mis aitab kehast mürkaineid väljutada. Lisaks parandab soojus vereringet, aidates hapniku ja toitainete transporti kogu kehas.

PALKEHITUSE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Palkehituse asutati 1996.a, ettevõte põhineb 100 %-liselt Eesti erakapitalil.  OÜ Palkehituse põhitegevusaladeks on: puitehitusdetailide tootmine, jae- ja hu
ssb.ee
OÜ Palkehituse asutati 1996.a, ettevõte põhineb 100 %-liselt Eesti erakapitalil. OÜ Palkehituse põhitegevusaladeks on: puitehitusdetailide tootmine, jae- ja hulgimüük ning monteerimine; üldehitustööd; puidu varumine ja töötlemine. OÜ Palkehituse eesmärk on tegutseda spetsialiseeritud palkmajade tootmise firmana.Ettevõttel on selleks olemas korralik materiaalne baas ja stabiilne kaader. 2022.a. oli müügitulu 374 297 euri (2021. aastal 321 975 euri), käibe kasv võrreldes eelmise aastaga oli 16,3% . 2022.aastat võib lugeda igati kordaläinuks, arvestates üldist majandusolukorda ja Covidi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.