Rohkema info nägemiseks:

PALKEHITUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud palkhoonete projekteerimisele, palkmajade ehitamisele ja renoveerimistööde teostamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PALKEHITUSE OÜ juures me ei ehita lihtsalt maju; me loome pärandit. Traditsiooni ja innovatsiooni südames asudes seisab meie ettevõte ehitus- ja kinnisvaratööstuse tipptaseme tähisena. Sügava austusega mineviku vastu ja uuendusliku lähenemisega tulevikule oleme spetsialiseerunud palkhoonete projekteerimisele, ehitamisele ja renoveerimisele, mis ei ole lihtsalt struktuurid, vaid hingedega ja soojad kodud.

Meie teekond on kirg, täpsus ja pühendumus palkkonstruktsioonide kunstile. Uhketest palkmajadest, mis peegeldavad looduse rahu, kuni hubaste palgisaunadeni, mis pakuvad lõõgastumise varjupaika, iga meie loodu on tunnistus meie kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse pühendumusest. Meie muude palktoodete valik tagab, et loodusliku elamise olemus on püütud teie kodu igasse aspekti.

Mõistes, et igal palgil on oma lugu, on meie elamuehituse renoveerimisteenused kavandatud austama teie kodu ajalugu, ühendades selle kaasaegse mugavuse ja efektiivsusega. Meie ekspertide meeskond, kes on relvastatud aastatepikkuse kogemuse ja sügava mõistmisega palkkonstruktsioonidest, lähenemab igale projektile vajaliku hoolitsusega, tagades, et algse struktuuri vaim säilitatakse ja tähistatakse.

Meie missioon on selge: pakkuda ekspertnõu ja meisterlikku oskustööd palkhoonete valdkonnas. Olgu tegemist uue ehitusprojekti või armastatud pärandiobjekti delikaatse renoveerimisega, me läheneme igale ettevõtmisele sama ekspertiisi ja detailidele pühendumisega. Oleme siin, et juhendada teid protsessi käigus, algsest kavandist kuni lõpliku paigalduseni, tagades, et teie visioon muutub reaalsuseks.

Omaks võtke PALKEHITUSE OÜ palkhoone ainulaadne võlu ja kestev kvaliteet. Võtke meiega ühendust, et alustada teekonda kodu poole, mis ei ole lihtsalt ehitatud, vaid armastusega loodud. Pärandi loomine, mugavuse kujundamine - see on meie lubadus teile.

Küsimuste ja isikupärastatud teenuse saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@palkehitus.ee või helistage meile numbril +372 6717 722. Ehitame koos teie unistuste kodu.

Kontakt

PALKEHITUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Suurepärane töö! Meie palksaun on täpselt selline, nagu unistasime.

- Mari S.

Väga professionaalne teenindus ja suurepärane kvaliteet.

- Tõnu P.

Nende kogemus ja pühendumus on tõeliselt muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mille poolest peetakse palkmaju jätkusuutlikku elustiili sümboliks?

Palkmajade elu on harmoonilise suhte kehastus looduse ja kaasaegse elamise vahel. See on elustiil, mis ulatub tagasi aega, mil kodud ehitati ümbritseva keskkonna poolt pakutavatest toorainetest, pakkudes ainulaadset segu maalähedasest võlust ja kaasaegsest jätkusuutlikkusest. Palkmajadel on pikk lugu, juured sügavalt erinevates kultuurides üle maailma. Tänapäeval kogevad nad taaselustamist nende seas, kes otsivad jätkusuutlikumat ja autentsemat eluviisi. Jätkusuutlikkus ehituses hõlmab keskkonnasõbralike materjalide ja praktikate kasutamist, mis minimeerivad keskkonnamõju, samal ajal

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas säilitada palkmaja välimust ja tervist?

Palkmajad on sünonüümiks vastupidavusele ja ajatule esteetikale, mis harmoneerub loodusega. Siiski nõuavad nad sära ja struktuurse terviklikkuse säilitamiseks e
ssb.ee
Palkmajad on sünonüümiks vastupidavusele ja ajatule esteetikale, mis harmoneerub loodusega. Siiski nõuavad nad sära ja struktuurse terviklikkuse säilitamiseks erilist lähenemist hooldusele. Palkmajade ainulaadsete vajaduste mõistmine on esimene samm tagamaks, et nad püsivad võluvad nagu ehitamise päeval. Regulaarne puhastamine ja hooldus Regulaarne puhastamine on oluline teie palkmaja välimuse ja tervise säilitamiseks. See hõlmab mustuse, tolmu ja kogunenud mustuse eemaldamist pindadelt. Pehme harja või survepesuri kasutamine madalal seadistusel aastas aitab hoida teie palke laitmatult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.